Hygge med mellemstemanden

Aftenen er blevet brugt på hygge og snak. Mellemstemanden er hjemme et par dage endnu og her til aften er der blevet set billeder og film fra Afghanistan. Sikke forhold de lever under, bestemt ingen luksus, men som mellemstemanden siger, “man vender sig til det og forholdene er jo ens for alle”. Men jeg kunne nu ikke leve med alt den støv og sandstorme som kommer farende ind af alle sprækker. Respekt for e unge mænd og kvinder. 🙂

Nu er han dejset omkuld og i morgen, er det tid til at sige på gensyn, og vi ses efter sommerferien. Piv. Men dejligt at have set ham og nydt hans selskab. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Hygge med mellemstemanden”

  • En veninde var afsted for nogle år siden og jeg synes også, det er et stort arbejde de gør. Jeg tror aldrig jeg kommer til at forstå, hvorfor man får lyst til, at tage afsted, men det er jo også lige meget. Jeg respekterer folks beslutning alligevel.

    Det må være rigtig dejligt, at have ham hjemme 🙂

    • @FruE: Jeg tror godt jeg forstår det, det er ventyret og det at kunne gøre en forskæl der trækker, ligesom da jeg var ung. 🙂

    • @Therese: Det er så skønt at se og høre ham fortælle og se glæden ved det han laver. 🙂

    • @Pia: Jeps, det er vildt som tiden den løber og ja, det er en kæmpe oplevelse for ham. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.