Menu
Hos os

Endnu en tur i trøjen

20120805-091620.jpg I går morges ringede vækkeuret ukristteligt tidligt for en lørdagmorgen. Men op skulle vi, for vi skulle være i Karup kl. 7:30 for der var der indtjækning for alle de gæve unge mænd og kvinder som har valg at blive udsendt til Afghanistan.

Sebastian, er en af de unge der har valgt endnu en tørn i trøjen, så det skulle selvfølgelig krammes, kysses og vinkes på gensyn. Det var som sidst ikke helt let at sige på gensyn, men heldigvis kommer han hjem på leave engang i slutningen af oktober, så det er ikke så længe vi skal undvære ham. Og helt hjem kommer han i slutningen af januar eller starten af februar. 🙂
 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    7. august 2012 at 09:48