Menu
Hos os

Lige om lidt er det forår

Så er vi atter hjemme, efter at have tilbragt meget af eftermiddagen i det jyske. I dag var dagen hvor vi skulle vinke farvel til mellemste sønnen. I dag var dagen endelig kommet, dagen som han og hans kammerater har forberedt sig på i næsten et helt år. Dagen som han har glædet sig til i næsten lige så lang tid. Dagen, hvor alle de mange hårde og kolde dage i den danske natur, skal byttes ud med en en helt anden jord under de store militærstøvler. Dagen hvor vi forældre, bedsteforældre og søskende skulle finde lommeletter frem.

Nu er han i luften et eller andet sted over Europa, i morgen er han i Afghanistan. Det bliver en spænende tid for ham og jeg/vi glæder os til at høre om alle oplevelserne, når han kommer på Leav en engang her i foråret. Lige om lidt er det forår.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

13 Kommentar

  • Catarina
    27. januar 2011 at 21:18