Menu
Familieliv

Lige om lidt er det forår

Så er vi atter hjemme, efter at have tilbragt meget af eftermiddagen i det jyske. I dag var dagen hvor vi skulle vinke farvel til mellemste sønnen. I dag var dagen endelig kommet, dagen som han og hans kammerater har forberedt sig på i næsten et helt år. Dagen som han har glædet sig til i næsten lige så lang tid. Dagen, hvor alle de mange hårde og kolde dage i den danske natur, skal byttes ud med en en helt anden jord under de store militærstøvler. Dagen hvor vi forældre, bedsteforældre og søskende skulle finde lommeletter frem.

Nu er han i luften et eller andet sted over Europa, i morgen er han i Afghanistan. Det bliver en spænende tid for ham og jeg/vi glæder os til at høre om alle oplevelserne, når han kommer på Leav en engang her i foråret. Lige om lidt er det forår.

13 kommentar

  • Catarina
    27. januar 2011 at 21:18