Ventilatoren er tændt

Øjj, en lun vind fra syd der fejer ind over matriklen her. Det er faktisk ret så skønt vejr derude og solen skinner osse. Jeg har dog set at der loves regn senere, det er ok med mig, for så skal jeg ikke rundt og vande alt det nye. Ude på den lille 2-personers-østvendte-terrasse ude foran, der er der læ og hyggeligt at sidde og nyde morgenteen. Søndagen er for længst indtaget og den skal bliver nydt til sidste minut. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.