Menu
Skallebølle 2004-2021

Planteri

Så fik jeg fat i et par plantesække og har nu fået plantet mine tomater, timian, chili og noget thaibasilikum og fået givet det noget vand. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gro, jeg har jo føre været hældig med at få noget til at gro og også give godt af sig i sådan nogle kapilærkasser.

Nu skal jeg bare lige have plantet den sidste bakke med planter, men det bliver ikke i dag tror jeg, for inden så længe vil jeg smutte under bruseren for der står der jo cirkus revy på programmet i aften. Jeg glæder mig til en aften i byen med min dejlige mand.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    21. maj 2011 at 11:32