Planteri

21. maj 2011

Så fik jeg fat i et par plantesække og har nu fået plantet mine tomater, timian, chili og noget thaibasilikum og fået givet det noget vand. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gro, jeg har jo føre været hældig med at få noget til at gro og også give godt af sig i sådan nogle kapilærkasser.

Nu skal jeg bare lige have plantet den sidste bakke med planter, men det bliver ikke i dag tror jeg, for inden så længe vil jeg smutte under bruseren for der står der jo cirkus revy på programmet i aften. Jeg glæder mig til en aften i byen med min dejlige mand.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Michael Hanmann 21. maj 2011 at 11:24

  Det skal nok give noget afkast med de kasser Katarina, skønt med en rigtig hyggelig aften med din elskede.
  I kærlige tanker, god revyaften.

  • Reply Catarina 21. maj 2011 at 11:32

   @Michael Hanmann: Det regner jeg også med – eller håber, for man ved jo aldrig. 😉

   Dagen bliver helt sikker skøn, for jeg får jo det ud af den som jeg investere i den. 🙂

 • Reply Therese 21. maj 2011 at 17:36

  Jeg glæder mig til at se din grøntkasse vokse 🙂

  God aften ude med manden, det er dejligt at ha’ sådan en romantisk aften af og til.

  • Reply Catarina 22. maj 2011 at 08:25

   @Therese: Takker, vi havde en skøn dag og aften og jeg glæder mig allerede til vi skal på tur næste gang. 🙂

 • Reply Bente 21. maj 2011 at 23:52

  Uha, du er søreme en modig kvinde, at du helt frivilligt planter efeu! Jeg kæmper en brav kamp heromkring for, at efeuen ikke skal kvæle alt andet omkring den – den vokser som ukrudt.

  Håber du og Søren har haft en dejlig og underholdende aften i Cirkusrevyen :-).

  • Reply Catarina 22. maj 2011 at 08:27

   @Bente: Hi hi, de er plantet meget bevidst op af to treæstammer som vi fældede i 1,5 meters højde. De skal gro op af dem og føre dem levende og grønne hele året. 🙂

   Vi havde en rigtig hyggelig tur – det er altså noget helt andet at se det live end i tv, men det ved vi jo efterhånden godt, da det jo var 4 gang vi var der. 🙂

  Skriv en kommentar