Aften på terrassen

25. maj 2009

..med en skøn udsigt – så bliver det ikke meget bedre.

Haven
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Anita 25. maj 2009 at 21:27

  Sikke en udsigt I har og så de syrener, du tidligere har vist billeder af! Uha, som jeg er tosset med dem.

  Rigtig god aften til Jer 🙂

 • Reply Catarina 26. maj 2009 at 06:21

  Anita
  Syrenerne er jeg også selv vild med og jeg skal også have lavet et par buske, eller tre mere. 🙂

 • Skriv en kommentar