Menu
Dagligdagen / Skallebølle 2004-2021

Nogle beslutninger træffes hurtigt

Lige inden middagstid i dag, begynte en lille idé at spirer. I ved, sådan én som nærmest eksplodere, som små planter i et drivhus når solen er fremme. Jeg sad der bag skærmen og tænkte at en fridag mandag ikke ville været det værste jeg kune udsættes for. Beslutningen blev taget og dermed får jeg en lidt længer Bededagsferie end først planlagt. Jeg vil nemlig bruge mandagen på, at hentet planter til alle mine krukker og så skal jeg også lige have købt en bryllupsgave. Jeg tænker, at sådan en mandag efter bededagsferien, er der nok ikke så mange ude i plantecentret og så kan jeg gå stille og roligt og finde ud af hvad jeg vil have i de forskellige krukker.

D71_7815

D71_7813D71_7818

D71_7816

Haven har fået lidt vand i dag, da de nemlig har regnet af flere omgange her på Fyn, så jeg klapper i mine små hænder og glæder mig over, at alt mere eller mindre er kommet frem, ja altså lige på når alle mine dahlia, dem har jeg endnu ikke set skygge af, men de er der nede et eller andet sted. Mellem alle regnbygerne har solen været fremme og lige nu, skinner den også. Det er altså en skøn årstid vi har og bare tanken om at det bliver bedre og bedre, er noget der gør glad.

6 kommentar

 • Layoni
  30. april 2015 at 17:42

  I bor virkelig dejligt med en vildt skøn have 🙂 god bededagsferie til Jer 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. april 2015 at 18:04

   Tak og rigtig meget i lige måde Layoni 😀
   Ja, vi synes også selv at vi har en dejlig have, selvom det ” bare” er en parcelhushave 🙂

   Reply
 • Annemette
  30. april 2015 at 20:01

  Det er så skønt når det hele begynder at spire og spring ud.
  Hernede er der gang i alle frugttræerne og de er noget af det smukkeste. Desværre er alle de flotte kirsebærtræer og magnoliatræer allerede afblomstrede 🙂
  Rigtig god og forlænget bededagsferie til dig (hernede er der ingen Store Bededag) 😉

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2015 at 09:06

   Det er det bestemt Annemette 😀
   Det er også dejligt når det hele er afblomstret, for det betydeer at sommeren og varmen er på vej, og den ser jeg i den grad frem til. 🙂
   Bededag er jo en dansk opfindelse, så vi er de eneste der har den. Men derfor må I have en fantastisk weekend alligevel. 😀

   Reply
 • Karin
  1. maj 2015 at 07:38

  Så blev en 3 dags weekend forlænget til en 4 dags, wupti, super ide du fik, nu hvor det kun er søndag, der har huller. De huller er vigtige, de skal forblive huller, for mig vil det være åndehuller (hihi). Jeg ved du er klar over meningen 😉

  Glæder mig allerede til at se hvad du finder af nye spændende ting til dine krukker.

  Ønsker dig/jer en god forlænget Bededagsferie

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2015 at 09:08

   Jeg synes også at det var en fantastisk idé jeg der fik og i aftes var det virkelig dejligt at tænke på, at jeg har hele 4 dage at gøre godt med. 😀 Jeg forstår dig så godt, for det er lige præcis det søndage og til dels også mandagen skal bruges til. Jeg glæder mig også til at se hvad jeg kan finde til krukkerne og om der i det hele taget er noget tilbage 😀

   Reply

Skriv en kommentar