Menu
Livet

Sådan kan det gå

Det er da utroligt med mig! I går gjorde jeg et ihærdigt forsøg på, at trække torsdagen i ørene og det lykkedes faktisk for mig. Jeg huskede endda at slå vækkeuret fra (det er jo indkodet til samme tidspunkt på alle hverdage), og havd gjorde jeg så…. vågnede før fanden fik sko på. Ja, faktisk var det FØR end vækkeuret ville ringe på en hverdag. Jeg stak hånden ind under dobbeltdyne for at finde ud af, om Søren var stået op, han plejer nemlig at vågne og stå op laaang tid før mig, måske er det en smule overdrevet, men i hvertfald står han normalt op før mig, men han lå stadig hvor han lå da vi gik i seng. Jeg kikkede på uret og så, at den kun var lidt over 5! Fem… for fanden Catarina, du har fri og kan sove lige så længe du har lyst.

Jeg ville ikke stå op, så jeg lagde mig og lukkede øjnene i den naive tro, at jeg kunne falde i en dejlig lang og dyb søvn. Pludselig begyndte Søren at rør på sig og efter et par minutter, stod ham op. Jeg overvejede et kort øjeblik om jeg skulle følge ham, men besluttede mig så for at gøre et sidste forsøg ud i det der soverri. Men niksen biksen, der var ikke noget at gøre, jeg var lysvågen og kunne se at solen også var stået op, så jeg fulgte dens eksempel.

Hvad jeg så har brugt morgenen på… tjaa, jeg har hyggetsnakket med manden, siddet på den lille terrasse mod øst og sippet masser af te i mig, mens jeg har læst diverse blogs og overskrifterne på online aviserne, flyttet penge fra én konto til en anden og i det hele taget bare nydt, at jeg har masser af tid i en verden, som knap nok er vågen endnu.

Men nu tror jeg, at jeg vil tage mig sammen og hoppe under bruseren, for senere på dagen får jeg besøg.

Godmorgen derude.

4 kommentar

 • Karin
  1. maj 2015 at 09:17

  Uha, det indre vækkeur ville ud af sengen, det er jo det indre der skal lyttes til, derfor fandt du ikke drømmeland igen.

  Jeg kunne ikke finde ro i går aftes, og ja, stod også tidligere op end jeg havde planlagt. Så vi er nok 2 der finder tidligere i seng i aften end først planlagt 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2015 at 09:20

   Hi hi, ja det kan være du har ret Karin – eller måske vi lige snupper en lille lur på en halvtimes tid eller måske en time, senere i dag. 😀
   Ha’ en dejlig fridag ven 🙂

   Reply
 • Ravogkrat
  1. maj 2015 at 10:09

  Jeg kan heller ikke sove længe mere…ellers måske alligevel for jeg står op kl 7 i stedet for kl 6 *hi hi* go’ dag til dig søde ☺️

  Reply
  • Catarina
   1. maj 2015 at 10:16

   Kl. 7 er vist også det jeg kan sove til, hvis jeg rigtig tager mig sammen 😀
   Du må også have en rigtig god dag ven 🙂

   Reply

Skriv en kommentar