Menu
Dagligdagen

Dejlig dag

Dagen har været lang og jeg følte mig lettere brugt da jeg landede her hjemme i nummer 21. Det var som om mine hjerneceller trængte til luft omkring sig. Jeg fik sagt hej til de to mænd som allerede var landet, hvorefter jeg hoppede i løbetøjet. Samtidig med at jeg snørede skoene, fik jeg lige et lille glas vand at løbe på. Efter en skøn tur, med ingen vind højt til loftet, kunne jeg atter mærke, at den øverste etage atter begyndte at fungerede optimalt. Nu står den på spidskålssalat og kold kød. I dag er det restedag.

Og på toppen af kransegagen – så har mellemstemanden lige ringet hjem fra Afghanistan. Han har det godt og der sker ikke noget nævneværdigt dernede for tiden. Skønt at høre hans stemme igen. Det er en god dag. Simpelhen. 🙂

0

10 kommentar

 • Gitte
  7. juni 2011 at 18:12

  Ja, nogle gange kan man godt have brug for at få blæst den øverste etage igennem…

  Altid dejligt med godt nyt.

  Go’ aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2011 at 18:53

   @Gitte: Ja, dagen er og bliver en god én. 🙂

   Reply
 • Therese
  7. juni 2011 at 18:22

  Vi skal også ha spidskål i aften, det smager så dejligt 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2011 at 18:53

   @Therese: Det er nemlig bare så lækkert og så er kål jo i al almindelig rigtig godt for kroppen. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  7. juni 2011 at 19:26

  Du har ret, det har været en dejlig dag 🙂
  Velbekomme og nyd din aften.

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2011 at 19:56

   @Helle K.: Tak skal du have – en god og dejlig aften til dig. 🙂

   Reply
 • Hanne Bente
  7. juni 2011 at 20:24

  Hej Catarina.
  Skønt med en dejlig dag – husk at der altid skal være 3 ting du har været rigtig glad for inden du går i din seng – det har jeg læst / og lært…..
  Okay du har måske allerede den 3. positive ting.
  Ha´en god tirsdag aften.
  Knus Hanne Bente

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2011 at 07:03

   @Hanne Bente: Uha må jeg “kun” være glad for 3 ting – jeg har altid en masse jeg er glad for og sætter pris på hver dag. 🙂

   En god dag til dig. 🙂

   Reply
 • Hanne Bente
  8. juni 2011 at 10:36

  Hej Caterina.
  Nej ikke “kun” 3 ting – men mindst 3 ting, men du kan ikke gemme fra den ene dag til den anden.
  Ha´en god dag.
  Knus Hanne Bente

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2011 at 17:58

   @Hanne Bente: Jeg har en masse hver dag, som jeg er taknemmelig for, så det er vist ikke noget problem. Ha’ en dejlig aften Hanne Bente. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar