Menu
Hverdagen

Dejlig dag

Dagen har været lang og jeg følte mig lettere brugt da jeg landede her hjemme i nummer 21. Det var som om mine hjerneceller trængte til luft omkring sig. Jeg fik sagt hej til de to mænd som allerede var landet, hvorefter jeg hoppede i løbetøjet. Samtidig med at jeg snørede skoene, fik jeg lige et lille glas vand at løbe på. Efter en skøn tur, med ingen vind højt til loftet, kunne jeg atter mærke, at den øverste etage atter begyndte at fungerede optimalt. Nu står den på spidskålssalat og kold kød. I dag er det restedag.

Og på toppen af kransegagen – så har mellemstemanden lige ringet hjem fra Afghanistan. Han har det godt og der sker ikke noget nævneværdigt dernede for tiden. Skønt at høre hans stemme igen. Det er en god dag. Simpelhen. 🙂

0

10 kommentar

  • Catarina
    7. juni 2011 at 18:53