Lidt træt

8. juni 2011

Jeg havde faktisk ret svært ved at komme op her til morgen, det var som om at søvnen havde svært ved at forlade min krop og specielt mine øjne. Efter en tur under bruseres kølige vand, begyndte kroppe at vågne. Jeg kop te og en lille skål havregryn hjalp også og nu er jeg landet på min pind på kontoret. Det bliver en roligere kontoret end i går – et enkelt fotoshoot og eller arbejde ved computeren. Det er også i dag jeg skal møde vores Hollandske ejere, så alt i en god dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 8. juni 2011 at 09:04

  God fornøjelse med mødet og arbejdet 🙂
  Nogle dage er bare lidt sværere at få i gang – håber det går bedre nu 🙂
  Jeg er først i gang med min havregrød nu 😉

  • Reply Catarina 8. juni 2011 at 17:56

   @Helle K.: Op ad dagen blev jeg mere frisk og efter en lille tur ud med løbeskoene her da jeg kom hjem, er jeg igen på toppen. 🙂

 • Reply København spisesteder 8. juni 2011 at 13:00

  Det er også lummert i øjeblikket og det kan godt give et lidt tungt hovede 🙂

  Hilsen

  Gustav
  http://københavnspisesteder.dk/

  • Reply Catarina 8. juni 2011 at 17:56

   @København spisesteder: Ja, det kan som godt have en indvirkning. 🙂

 • Reply Michael Hanmann 8. juni 2011 at 17:08

  Du får da forsøgt dig udi nogle forskellige sprog Catarina, held og lykke med Hollandsk.
  I kærlige tanker, god, Onsdag.

  • Reply Catarina 8. juni 2011 at 17:57

   @Michael Hanmann: Ahh, her taler vi nu engelsk sammen, mit hollandske er ikke godt nok til at samtale på. 🙂

   En god aften til dig Michael. 🙂

  Skriv gerne en kommentar