Menu
Dagligdagen

Sommerdage og regn

Jeg er vild med at vi endelig har fået temperature som betyder at sommertøjet kan luftes. I går var ingen undtagelse og selvom det til tider var lidt trykkende på kontoret, så elsker jeg det. Heller en omgang trykkende vejr, end tisse koldt.

Da jeg fandt matriklen i går, løb jeg en lille tur i den lette sommerregn, dejlig forfriskende efter en dag hvor jeg har siddet på kontoret det meste fa dagen. Sidst på eftermiddagen satte et solidt regnvejr ind, men ikke noget med skybrud eller noget. Og efter hvad regnmåleren viser, så er der siden i går eftermiddags og indtil nu, kommet et par og fyrre millimeter. Haven kan li’ det.

Sommerdagen i dag, som helt sikker bliver ledsaget af endnu flere regnbyger, skal tilbringes i Aarhus, hvor et en-dags-kursus i InDesign venter. Et kursus hvor jeg er eneste deltager – det er jeg godt nok lidt spændt på hvordan bliver, men på den anden side, så får jeg jo her den enestående mulighed for, at få præcis de ting på plads som jeg måske synes er lidt bøvlede.

GPS’en er klar og om lidt er jeg det også, for morgenmaden, i form af 2 dl. havregryn med skummetmælk og et krus te, skal lige konsumeres, inden turen går nordpå.

En god morgen til dig. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    9. juni 2011 at 18:11