Sommerdage og regn

9. juni 2011

Jeg er vild med at vi endelig har fået temperature som betyder at sommertøjet kan luftes. I går var ingen undtagelse og selvom det til tider var lidt trykkende på kontoret, så elsker jeg det. Heller en omgang trykkende vejr, end tisse koldt.

Da jeg fandt matriklen i går, løb jeg en lille tur i den lette sommerregn, dejlig forfriskende efter en dag hvor jeg har siddet på kontoret det meste fa dagen. Sidst på eftermiddagen satte et solidt regnvejr ind, men ikke noget med skybrud eller noget. Og efter hvad regnmåleren viser, så er der siden i går eftermiddags og indtil nu, kommet et par og fyrre millimeter. Haven kan li’ det.

Sommerdagen i dag, som helt sikker bliver ledsaget af endnu flere regnbyger, skal tilbringes i Aarhus, hvor et en-dags-kursus i InDesign venter. Et kursus hvor jeg er eneste deltager – det er jeg godt nok lidt spændt på hvordan bliver, men på den anden side, så får jeg jo her den enestående mulighed for, at få præcis de ting på plads som jeg måske synes er lidt bøvlede.

GPS’en er klar og om lidt er jeg det også, for morgenmaden, i form af 2 dl. havregryn med skummetmælk og et krus te, skal lige konsumeres, inden turen går nordpå.

En god morgen til dig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Hanne Bente 9. juni 2011 at 07:25

  Hej Catarina.
  God tur til Aarhus – min fødeby.
  Knus Hanne Bente

  • Reply Catarina 9. juni 2011 at 18:11

   @Hanne Bente: Tak skal du have, turen forløb uden de større gener. 🙂

 • Reply Helle K. 9. juni 2011 at 08:01

  God tur – du kan lige vinke til min datter, hvis du skulle falde over hende 😉
  2 dl. havregryn, det var sandelig nøjagtigt :)Jeg nøjes med at lave min grød på slump.
  Endelig fik vi regn!

  • Reply Catarina 9. juni 2011 at 18:13

   @Helle K.: Mødte desværre ikke din smukke datter, ellers havde jeg hilst på hende. Jeg ved at jeg ikke kan spise mere end de to, så et deciliter mål puttes lige ned og hiver to op – men når jeg laver grød, er det osse på slump. 🙂

 • Reply mette b 9. juni 2011 at 08:20

  Jeg er rigtig taknemmelig over al den stille silende regn, vi har haft her siden i aftes. Ikke noget med at vande, bare nyde de små spirer vokse sig store 🙂
  God tur til Århus!
  Klem fra
  mette

  • Reply Catarina 9. juni 2011 at 18:14

   @Mette b.: Nemlig, det er dejligt at der er kommet lidt fra oven af – og når bare at vejrudsigten siger at der igen kommer sol og varme er det helt ok med mig. Det er mere den der vedvarende regn som vi til tider har, som kan genere humøret lidt. 😀

   Klem C

 • Reply Madame 9. juni 2011 at 11:23

  Rigtig god tur – nu kunne jeg pludselig komme ind på din blog igen 🙂

  • Reply Catarina 9. juni 2011 at 18:15

   @Madame: Dejligt at det nu lykkedes for dig. 🙂

  Skriv en kommentar