Menu
Dagligdagen

InDesign kursus

Turen til Aarhus, hvor jeg i dag skulle på kursus i InDesign, forløb uden problemer og jeg var der til tiden – osse selvom der er en smule kø ind til centrum af Aarhus. Da det var et en-mands kursus, startede vi med at finde ud af hvor jeg lå og hvilke opgaver jeg typisk laver og kommer ud for. Da det ligesom var på plads, gik Kenneth i gang med at lave små opgaver, jeg skulle løse. Og sådan med snak og små opgaver gik formiddagen og jeg blev klogere på mange arbejdsgange.

Frokoste blev indtaget ned på Globen Flakket ved kanalen, en café jeg tidligere har spist frokost på med min veninde Marina.

Efter frokost fortsatte vi hvor vi slap og jeg fik mig et par “aha” oplevelser og fristelserne var mange – en hel skål med chokolade, jeg snuppede dog kun 4 stykker. Sidebenene I ved. Det har virkelig være en god og lærerig dag som har taget udgangspunkt i de kataloger og brochure som jeg til dagligt arbejder med. Skønt at komme på et kursus og føle at jeg komme ud derfra med masser af ny viden.

Hjemturen gik en smule mer trægt, da der var en del frafik ned igennem Jylland og da vi nåede Fyn var der et harmonikasammenstød som spærrede hele motorvejen, men os der hørte trafikradio, blev gledet uden om og ud på landevejen og der kørte vi så kolondelkørsel, indtil jeg skulle dreje af til Skallebølle. Men hjem kom jeg og jeg havde jo ikke noget jeg skulle nå, så jeg nød såmænd bare turen.

Nu vil jeg på blogrundfart og ellers hygge med familien og en søn som i dag har fået 10 i mundtlig matematik. Endnu en pragtfuld dag og er ved at blive til aften og i morgen er en kort arbejdsdag og derefter skal der leges meget mere med den nye viden. 🙂

8 kommentar

  • Catarina
    9. juni 2011 at 19:38