Menu
Hverdagen

InDesign kursus

Turen til Aarhus, hvor jeg i dag skulle på kursus i InDesign, forløb uden problemer og jeg var der til tiden – osse selvom der er en smule kø ind til centrum af Aarhus. Da det var et en-mands kursus, startede vi med at finde ud af hvor jeg lå og hvilke opgaver jeg typisk laver og kommer ud for. Da det ligesom var på plads, gik Kenneth i gang med at lave små opgaver, jeg skulle løse. Og sådan med snak og små opgaver gik formiddagen og jeg blev klogere på mange arbejdsgange.

Frokoste blev indtaget ned på Globen Flakket ved kanalen, en café jeg tidligere har spist frokost på med min veninde Marina.

Efter frokost fortsatte vi hvor vi slap og jeg fik mig et par “aha” oplevelser og fristelserne var mange – en hel skål med chokolade, jeg snuppede dog kun 4 stykker. Sidebenene I ved. Det har virkelig være en god og lærerig dag som har taget udgangspunkt i de kataloger og brochure som jeg til dagligt arbejder med. Skønt at komme på et kursus og føle at jeg komme ud derfra med masser af ny viden.

Hjemturen gik en smule mer trægt, da der var en del frafik ned igennem Jylland og da vi nåede Fyn var der et harmonikasammenstød som spærrede hele motorvejen, men os der hørte trafikradio, blev gledet uden om og ud på landevejen og der kørte vi så kolondelkørsel, indtil jeg skulle dreje af til Skallebølle. Men hjem kom jeg og jeg havde jo ikke noget jeg skulle nå, så jeg nød såmænd bare turen.

Nu vil jeg på blogrundfart og ellers hygge med familien og en søn som i dag har fået 10 i mundtlig matematik. Endnu en pragtfuld dag og er ved at blive til aften og i morgen er en kort arbejdsdag og derefter skal der leges meget mere med den nye viden. 🙂

1

8 kommentar

 • Anders
  9. juni 2011 at 19:31

  Og så fik du også lige prøvet en lækker iMac 😉

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2011 at 19:38

   @Anders: Det var nu ikke en iMac men bare en almindelig stationær og så en skærm. Jeg har nu prøvet Mac før og er ikke vildt imponeret. 😉 Sorry. Men hvad jeg ikke har prøvet før er en Mac med Windows på og det havde denne og kun det. 🙂

   Jeg måtte endda have min egen tegneplade med, da de brugte mus (old gammeldags)

   Reply
 • Michael Hanmann
  9. juni 2011 at 20:11

  Dejligt med gode givende kurser Catarina, sådan nogle man bare føler at man får så meget ud af, så betyder en smule trafikpropper og langsomkørsel intet, tillykke med sønnens flotte 10 tal.
  Som Anders rigtigt nok er inde på Mac er second to none.
  I kærlige tanker, god Torsdag aften.

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2011 at 20:16

   @Michael Hanmann: Ja, det var et givende kursus…..og som jeg svarede Anders, så er jeg ikke imponeret over Mas, har prøvet dem at arbejde med dem tidligere og osse idag og jeg falder altså ikke på alen over dem. Sorry.

   Reply
 • Pernille
  9. juni 2011 at 20:18

  InDesign er sådan et lækkert program, og en lærer helt for sig selv er en luksus jeg godt gad.

  Reply
  • Catarina
   9. juni 2011 at 20:20

   @Pernille: Det var så fantastisk at få lov til at følge lige præcis de ting jeg skal bruge og ikke helt havde inde under huden. Virkelig luksus, som jeg helt sikker gerne vil på igen. 🙂

   Reply
 • Ditte
  10. juni 2011 at 00:32

  Hvor skønt med sådan et skræddersyet kursus – men misundelse er jo en grim ting, så det er jeg næsten ikke 😉

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2011 at 07:12

   @Ditte: Hi hi, det skal virkelig prøvers, men man bliver afhængig af det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar