Menu
Hverdagen

At få øjne

Jeg har ikke sovet så godt i nat, for gårsdagens kursus har forstyrrede søvnen med masser af ideer og triks jeg skal til at implementere i mit arbejde. Og det er helt ok, for jeg glæder mig til at bruge alt det nye som jeg fik med mig i går. Derfor er det dejligt at jeg ikke møder så tidligt, for det betyder at jeg nu sidder stille og roligt på den lille terrasse mod øst og nyder teen og min skål med havregryn. At sidde der og få øjne sådan en skøn og solbeskinnet fredag, er slet ikke nogen dum ting.

Og som prikken over i’et, ja så er det jo fredag ugens bedste dag, da den indeholder både arbejde og masseraf frihed, da jeg jo allerede (som altid) har fri til middag. 🙂

God morgen til dig.

0

4 kommentar

 • Michael Hanmann
  10. juni 2011 at 07:36

  Dejlig morgen Catarina, fint at kurset rumstere i dit indre, så sidder det fast.
  I kærlige tanker, god weekend.

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2011 at 15:01

   @Michael Hanmann: JA og jeg glæder mig til at implementere det hele i mit daglige arbejde. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  10. juni 2011 at 08:39

  skønt med sådan et kursus, som giver stof til tanker 🙂 Jeg mener, at InDesign var det program en af ingeniørerne brugte til lokalplaner, dengang jeg arbejdede – jeg skulle læse korrektur og rette, men kunne godt have brugt et kursus – det kan godt blive lidt på må og få, når man ikke har de grundlæggende kundskaber.
  God fredag 🙂 og kys for svaret på min mail 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2011 at 15:02

   @Helle K.: JA, det kan godt være det er det. Det kræver lidt at bruge det og med det her udvidet kursus, er jeg godt klædt på til at klare mange opgaver. 🙂

   Det var så ikke lige det rigtige svar, men det skulle gerne være der nu. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar