Menu
Hverdagen

At få øjne

Jeg har ikke sovet så godt i nat, for gårsdagens kursus har forstyrrede søvnen med masser af ideer og triks jeg skal til at implementere i mit arbejde. Og det er helt ok, for jeg glæder mig til at bruge alt det nye som jeg fik med mig i går. Derfor er det dejligt at jeg ikke møder så tidligt, for det betyder at jeg nu sidder stille og roligt på den lille terrasse mod øst og nyder teen og min skål med havregryn. At sidde der og få øjne sådan en skøn og solbeskinnet fredag, er slet ikke nogen dum ting.

Og som prikken over i’et, ja så er det jo fredag ugens bedste dag, da den indeholder både arbejde og masseraf frihed, da jeg jo allerede (som altid) har fri til middag. 🙂

God morgen til dig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    10. juni 2011 at 15:01