Videre sydover

6. august 2011

Så snart vi havde fået kufferterne stak vi sydover, for skyerne var begyndt at trække ind og temperaturen fladet til et par og tyve grader. Vi havde heller ikke kørt mere end en lille halv time, så satte regnen ind. Ikke vildt meget men alligevel nok. Da vi nåede dertil hvor vi skulle dreje af motorvejen og fortsætte op på plateauet, blev det virkelig regn. Hastigheden på vejene faldt og vi sneglede os afsted i et sikker tempo. En halv time fra vores bestemmelsessted, Sainte-Croix-du-Verdon, en smuk lille by i Provence, brød solen igennem og temperaturene udenfor steget til 30°. Skønt.

Der var ikke mange pladser tilbage på den lille hyggelige campingplads som ligger ned til søen, men vi var heldige at få en plads på et hjørne, hvor vi faktisk kunne se søen igennem træerne.

På flere af pladserne på campingpladsen groede der bl.a figentræer og sådan et stod der også på vores og ja, mange af dem var modne, så friske figener fra træet fik jeg et par stykker af.

Da vi var blevet “indstalleret”, kørte vi op til Riez, en lidt større by ca. 10 km væk, hvor vi vidste de have et velaisosteret supermarkede, som havde længe åbnet (vi var jo samme sted for et par år siden).

Efter shoppeturen, smuttede vi ind på én af de mange hyggelige restauranter som lå på hvovedgaden og fik en bid mad. Slet ikke noget dårligt måltid og vi var vist også alle ret så sultne på det tidspunkt.

Alle billederne er taget med mobilen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Sainte-Croix-du-Verdon | Catarina.dk 10. august 2011 at 19:28

    […] er, som tidligere nævnt, en smuk lille by i Provence. Byen ligger på en stejl skrånng ned til Lac de Sainte-Croix, som er […]

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.