Menu
Hos os

Husmoderlige tilstande

Gik lige lidt amok i køkkenet og frovanlede nogle af mine agurker til agurkesalat som skal bruges til den gammeldavs grydekylling jeg ahar adviserede familien om at der står må menuen i aften. Og nu jeg var i gang, vidste jeg at der lå adskillige poser med rabarber i fryseren og én af dem er nu forvandlet til rabarberkompot.

Her over middag, kom søren så hjem med 4 kg blommer og da vi kun e kan nå at spise det ene kg, her de næste dage og jeg ved hvor glade de er for blommegrød herhjemme, står der nu 3 kg. blommer og prutter på komfuret. 🙂

Jeg tror jeg får nogle fine plusser i kone og moar’ bogen i dag. En rigtig søndagsmiddag er i vente. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    7. august 2011 at 16:35