Husmoderlige tilstande

7. august 2011

Gik lige lidt amok i køkkenet og frovanlede nogle af mine agurker til agurkesalat som skal bruges til den gammeldavs grydekylling jeg ahar adviserede familien om at der står må menuen i aften. Og nu jeg var i gang, vidste jeg at der lå adskillige poser med rabarber i fryseren og én af dem er nu forvandlet til rabarberkompot.

Her over middag, kom søren så hjem med 4 kg blommer og da vi kun e kan nå at spise det ene kg, her de næste dage og jeg ved hvor glade de er for blommegrød herhjemme, står der nu 3 kg. blommer og prutter på komfuret. 🙂

Jeg tror jeg får nogle fine plusser i kone og moar’ bogen i dag. En rigtig søndagsmiddag er i vente. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply marina 7. august 2011 at 16:20

  ser super dejligt ud, jeg kan næsten smage det.
  God søndag.
  Jeg plukkede næsten alle de hyben jeg kunne finde ved stranden i Dråby, så nu skal der eksperimenteres ude på arbejdet med marmelade,saft og chutney.
  Knus Marina

  • Reply Catarina 7. august 2011 at 16:35

   @Marina – Øjj, det lyder spændende, det må du fortælle mere om når vi ses inden længe i Aarhus.

   Hils familien og god søndag til jer. 🙂

 • Reply Botte 7. august 2011 at 20:18

  Dælme da i orden 🙂 Vi har lige fået flæskesteg med hele balladen hos min mor – mums. Så er søndagen bare top 🙂

  • Reply Catarina 8. august 2011 at 07:30

   @Botte – Mums flæskested med det hele, er skisme heller ikke værst. Klem. 🙂

 • Reply FruE 7. august 2011 at 20:20

  Husmoderligt…på med skåneærmerne 🙂 Det ser lækkert ud og grydestegt kylling mums.

  • Reply Catarina 8. august 2011 at 07:30

   @FruE – Det var lækkert og vi spiste nok osse så meget at vi ikke behøver mad i dag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.