Endnu en tur på floden Georges

13. august 2011

Ligesom sidste år, skulle vi også i år op af noget af floden Georges som ligger en 1/2 times kørsel fra Sainte-Croix-du-Verdon. Der er sindsygt flot derinde og selvom vandet derinde ikke have de samme badevandstemperature som sidste år og der manglede en 1 1/2 meter vand, måtte Christian og jeg lige under. Det var koldere end hvad jeg lige regnede med og jeg nærmest kunne gå på vandet da jeg skulle på i vandcyklen igen. Christian var lidt mere sej, men synes også det var ret koldt.

Det er og bliver en smuk smuk tur og hvis jeg engang igen er i området, så vil jeg bestemt smutte en tur på af floden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Michael 14. august 2011 at 21:05

  Floden er ganske rigtig smuk, og ligger idyllisk i kløften. Floden hedder Verdun, Georges betyder kløfter. Området hedder dermed Georges du Verdun. Området kaldes mini Grand Canyon.

  • Reply Catarina 15. august 2011 at 06:47

   @Miahael – Velkommen til siden her og tak for infoen 🙂 som jeg godt ved i forvejen, da vi jo var der sidste år også. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.