Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Endnu en tur på floden Georges

Ligesom sidste år, skulle vi også i år op af noget af floden Georges som ligger en 1/2 times kørsel fra Sainte-Croix-du-Verdon. Der er sindsygt flot derinde og selvom vandet derinde ikke have de samme badevandstemperature som sidste år og der manglede en 1 1/2 meter vand, måtte Christian og jeg lige under. Det var koldere end hvad jeg lige regnede med og jeg nærmest kunne gå på vandet da jeg skulle på i vandcyklen igen. Christian var lidt mere sej, men synes også det var ret koldt.

Det er og bliver en smuk smuk tur og hvis jeg engang igen er i området, så vil jeg bestemt smutte en tur på af floden.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Michael
  14. august 2011 at 21:05

  Floden er ganske rigtig smuk, og ligger idyllisk i kløften. Floden hedder Verdun, Georges betyder kløfter. Området hedder dermed Georges du Verdun. Området kaldes mini Grand Canyon.

  SVAR
  • Catarina
   15. august 2011 at 06:47

   @Miahael – Velkommen til siden her og tak for infoen 🙂 som jeg godt ved i forvejen, da vi jo var der sidste år også. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar