Endnu en tur på floden Georges

13. august 2011

Ligesom sidste år, skulle vi også i år op af noget af floden Georges som ligger en 1/2 times kørsel fra Sainte-Croix-du-Verdon. Der er sindsygt flot derinde og selvom vandet derinde ikke have de samme badevandstemperature som sidste år og der manglede en 1 1/2 meter vand, måtte Christian og jeg lige under. Det var koldere end hvad jeg lige regnede med og jeg nærmest kunne gå på vandet da jeg skulle på i vandcyklen igen. Christian var lidt mere sej, men synes også det var ret koldt.

Det er og bliver en smuk smuk tur og hvis jeg engang igen er i området, så vil jeg bestemt smutte en tur på af floden.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Michael 14. august 2011 at 21:05

    Floden er ganske rigtig smuk, og ligger idyllisk i kløften. Floden hedder Verdun, Georges betyder kløfter. Området hedder dermed Georges du Verdun. Området kaldes mini Grand Canyon.

    • Reply Catarina 15. august 2011 at 06:47

      @Miahael – Velkommen til siden her og tak for infoen 🙂 som jeg godt ved i forvejen, da vi jo var der sidste år også. 🙂

    Skriv en kommentar