Nu må der nydes i stor stil

13. august 2011

Efter endt hækketrimning og oprydning, kastede jeg mig over et par maskiner tøj, så nu, på trods af at skyerne er dem der hersker på himlen lige nu, allerede er tørre. Det er egentlig ikke sådan koldt derude i haven, men det er altså heller ikke varmt og da slet ikke til flere timers terassehygge, men små stunder af gangen inden vi atter trækker indenfor.

Haven er hyggelig lige nu, men solen mangler altså – så jeg glæder mig til udsigten den kommende uge, som lover mere sol og mindre skyer.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 13. august 2011 at 15:55

  Sol i næste uge? Det vil jeg se frem til. Skønt når ens have står trimmet 🙂

  • Reply Catarina 13. august 2011 at 16:23

   @FruE – jeps, det bliver dejligt og måske tempera på 20° 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.