Menu
Livet

Græs, pot og revy

I går ringede vækkeuret ualmindeligt tidligt – tidligere end det plejer at gøre på sådan en fredag. Men sagen var at kontoret var lukket og at vi alle skulle til Store Heddinge for at lære lidt om græs og forædling. Blev hentet af Bossen og så ellers afsted mod Sjælland sammen med en flaske Gul Gajol – ja, der stod også masser af hygge på programmet.

Efter en nogle hyggelige timer med gæs skulle vi op til København hvor Flyvergrillen i Dragør gige skulle have en visit inden Christiania og Pusher Street, hvor der blev kikket på andre græstyper. Da vi skulle have lidt til maven, satte vi så ind på en af stauranterne i ChrisTania og fik lækker krydret burger. Slet ikke så tosset. Mætte og i superhumør (for den stod ikke på appelsinvand) ventede Cirkusrevyen forude.

Selvom jeg havde set revyen, var det sjovt at se den igen og jeg kunne som godt se den igen. 🙂

Programmet var tilrettelagt og efter revyen middag på en Argentinsk restaurant i indre by. Hvorefter natten stadig var ung.

Vel hjemme i dag er jeg mør og brugt, men for filan hvor kan det firma finde ud af at hygge. Dejligt sted at arbejde. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

  • Catarina
    21. august 2011 at 11:26