Menu
Weblog

Ferieindlæg

Jeg er ved at færdiggøre de sidste 4-5 indlæg om vores sommerferie i år, så hvis du er lidt træt af at læse med på dem, så er du velkommen til at springe over. Jeg skriver dem nemlig lige så meget for min/vores egen skyld, for så er det lettere at huske hvad vi så og oplevede. 🙂

Nu er du advaret.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Therese
  21. august 2011 at 14:40

  Det er da super hyggeligt, at læse om jeres rejse 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. august 2011 at 15:08

   @Therese – tro nu ikke alle har det sådan, men jeg er glad for at du syne det er hyggeligt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar