Ferieindlæg

21. august 2011

Jeg er ved at færdiggøre de sidste 4-5 indlæg om vores sommerferie i år, så hvis du er lidt træt af at læse med på dem, så er du velkommen til at springe over. Jeg skriver dem nemlig lige så meget for min/vores egen skyld, for så er det lettere at huske hvad vi så og oplevede. 🙂

Nu er du advaret.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Therese 21. august 2011 at 14:40

  Det er da super hyggeligt, at læse om jeres rejse 🙂

  • Reply Catarina 21. august 2011 at 15:08

   @Therese – tro nu ikke alle har det sådan, men jeg er glad for at du syne det er hyggeligt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.