Ferieindlæg

21. august 2011

Jeg er ved at færdiggøre de sidste 4-5 indlæg om vores sommerferie i år, så hvis du er lidt træt af at læse med på dem, så er du velkommen til at springe over. Jeg skriver dem nemlig lige så meget for min/vores egen skyld, for så er det lettere at huske hvad vi så og oplevede. 🙂

Nu er du advaret.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Therese 21. august 2011 at 14:40

    Det er da super hyggeligt, at læse om jeres rejse 🙂

    • Reply Catarina 21. august 2011 at 15:08

      @Therese – tro nu ikke alle har det sådan, men jeg er glad for at du syne det er hyggeligt. 🙂

    Leave a Reply