Menu
Bloggen & Bloggeriet

Ferieindlæg

Jeg er ved at færdiggøre de sidste 4-5 indlæg om vores sommerferie i år, så hvis du er lidt træt af at læse med på dem, så er du velkommen til at springe over. Jeg skriver dem nemlig lige så meget for min/vores egen skyld, for så er det lettere at huske hvad vi så og oplevede. 🙂

Nu er du advaret.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Therese
  21. august 2011 at 14:40

  Det er da super hyggeligt, at læse om jeres rejse 🙂

  SVAR
  • Catarina
   21. august 2011 at 15:08

   @Therese – tro nu ikke alle har det sådan, men jeg er glad for at du syne det er hyggeligt. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar