Op til Avignon

Efter en del bjergkørsen men kik til geder og smukke bjerge, ankom vi til Avigon. Vi havde forinden aftalt at vi ville være nogle dage i Avignon og derfor var vi på udkik efter en lille hyggeligt hotel rimeligt centralt. Så langt så godt.

Det var dog lettere sagt en gjort at finde et hotel. Vi hørte ind til omkring 10 hoteller og alle ve fuldt booket – da vi til sidste spurgte hvorfor de alle var bookede, fik vi at vide at det var på grund af teaterfstivallen som finder sted i Avignon i hele juli. Nå men så vidste vi ligesom det. Sidst på afenen, klokken var vel 22, ankom vi til et lille hotel so selvfølgelig også var fuldt booket, men de sagde at de fra næste dag havde et værelse fri. Det nappede vi, for vi gad ikke kre rundt længere. 100 meter fra hotellet, hvad et firma en pæn parkeringsplads, som lå lidt væk fra den store vej, der parkerede vi og lage os til at sove. Ikke mere køren rundt. Ikke den bedste nat, man når det er for en nat så gik det.


~Køkkenet blev tømt for madvare inden indtjekning på hotellet.

Da morgen gryede, stod vi op og fik ordnet vognen og tømt for madvare inden vi parkerede CombiCampen på hotellets parkeringsplads og fik tjekket ind. Hotellet var et 2-stjernet hotel, med sød betjening og dejlig morgenmad inkluderet og det lå rimeligt centralt til de ting vi på forhånd havde udse at vi ville se.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Op til Avignon”

  • Det lyder hyggeligt. Jeg tror det er et minde for livet. Der er så stor forskel på livsbetingelserne der i Sydfrankrig omkring Avignon og så det hjemlige Kølige Danmarks-Land 🙂

    • @Donald – ja, det er et minde og også et vi nu kun kan grine af, men lige der midt i de, var det skisme ikke helt så fedt. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.