Pavepaladset i Avignon

21. august 2011

Efter en god nats søvn, som virkelig var tiltrængt, stod vi tidligt op og fik morgenmad, inden vi satte næsen mod den gamle bydel. Den gamle bydel af Avignon er bestemt ikke egnet til ret meget andet end fodgængere. Det er rigtig mange små gader og stræder hvor det nærmest er umuligt at få en bil igennem, så vi parkerede bilen lige uden for den gamle bymur (hvilket er gratis) inden vi fortsatte ind i byen.

Inden for murene var byen ved at vågne op og på mange af caféerne var morgenmaden ved at blive indtaget. Rigtig hyggeligt.

Helt inde åbner der sig en stor plads som allerede ret tidligt summer af liv. Det er pladsen foran Pavepaladset. Det hedder Pavepaladset fordi Paven boede i Avignon i en kort periode fra 1309 til 1378. Her efter flyttede paven permanent til Rom og har boet der lige siden. Det er et fint område ud til vand og flot natur.

 

Avignon

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Jens 23. august 2011 at 18:28

  Wow – det er både stort og flot. Det må være ret imponerende at opleve det i virkeligheden. 😀

  • Reply Catarina 23. august 2011 at 19:35

   @Jens – det var et fantastisk besøg og helt sikker et ste jeg vil besøge igen, hvis jeg kom til Avignon. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.