Menu
Bloggen & Bloggeriet

Træt

Ja, ikke efter festen i går, som iøvrigt var super hyggelig og sjov med kanon underholdning af Papkasseshow, men mere af blog-verdenens “føle sig truffet og fourettet” og hvor jeg får mails bag om systemet om samme. Øv, som det kan dræbe lysten til bloggeriet. 🙁


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

 • johnny
  28. august 2011 at 11:27

  Papkasseshow siger du…De er fantastiske. 🙂 Op med humøret, vi er mange der følger med i din hverdag og nyder dit skriveri…Lad dig ikke slå ud af enkelte dårlige oplevelser.Nettet er jo et stort åbent forum, hvor der gerne skulle være plads til alle…Håber du trods alt har flere possitive oplevelser end negative, og at det er med til at gejsten stadig holdes ved lige…God søndag til dig 🙂

  SVAR
  • Catarina
   28. august 2011 at 18:47

   @Johnny – nu har jeg sluppet taget og taget mine forholdsregler – ikke merenegativitet fra den side af. 🙂

   Jeg elsker at blogge og kunne ikke finde på at opgive, bare sukke højt og komme u på den anden side med et smil på læben. 🙂

   Tak for dine pæne ord, de luner og du må også have en god søndag, det der nu er tilbage af den. 🙂

   SVAR
 • FruE
  28. august 2011 at 12:02

  Tænk at folk gider, at bruge sin ti på den slags. Hvis de er utilfredse med din blog må de pille af. Er det noget du har skrevet på deres som ikke behager dem kan de jo skive “Skriv kun en kommentar hvis du er helt enig”. 🙂

  Papkasseshow – havde ikke set dem før og anede ikke hvad jeg skulle forvente, men hold da op. De var fantastisk sjove og jeg fik brug mine lattemuskler.

  God søndag til jer.

  SVAR
  • Catarina
   28. august 2011 at 18:48

   @FruE – desværre er det den samme kværulant som igen kvækkede en tand for højt, jeg burde ikke lade mig irritere, men gjorde det alligevel. Trls. Men nu smiler jeg ved tanken om a jeg nu har stoppet alt fra den kant af. 🙂

   Det var et fantastisk show af de to gutter og jeg vil klart anbefale dem til andre. 🙂

   En god søndagaften til jer. 🙂

   SVAR
 • Karin Abildhauge
  28. august 2011 at 13:46

  Dejligt du og Søren havde en hyggelig aften i går, har ikke oplevet dette Papkasse Show, dog virker det til de var med til at gøre aftenen perfekt.
  Hvorfor er der altid nogle der vil ødelægge det for andre?
  Jeg nyder at følge din blog. Får ikke kommenteret så ofte, jeg kan følge dig via RSS, eller google reader.Jeg nyder dine fortællinger, nyder dine billeder. Er ked af nogle få vil ødelægge det mange nyder.Desværre er det jo sådan overalt.
  Håber du kan fortsætte med at delete og se gennem fingrene.
  Ønsker en fortsat god søndag.

  SVAR
  • Catarina
   28. august 2011 at 18:52

   @Karin Abildhauge – Hvis du får mulighed for at opleve Papkaseshowt, så synes jeg du skal så til. Fantastisk som de kunne får ALLE med. 🙂

   Mange tak for dine pæne ord, de gør mig glad og nu har jeg også fundet en måde at lukke munden på vedkommende og håber den holdes sådan. 😀

   En god aften til dig Karin. 🙂

   SVAR
 • Therese
  28. august 2011 at 17:18

  Det er da også sk*de irriterende. Krammer til dig, og fortsæt endelig med at blogge. Sure læsere, må daffe af med sig, klappe kaje, eller turde kommentere hvor alle ser det, frem for private mails – syns’ jeg.

  SVAR
  • Catarina
   28. august 2011 at 18:53

   @Therese – Tak for krammet. Dejligt

   jeg har nu klaret ærterne og slipper forhåbentligt for mere fra den kant af.

   Ja, hvis bare at h*n ture det, men der e h*n for fej. 😉

   En dejlig aften til jer alle tre. Ses snart.

   SVAR
 • Anita
  28. august 2011 at 19:02

  Jeg nøjes med at smile, hvis det er okay. Vi (to) behøver vist ikke så mange ord, lige på det punkt her 😉

  SVAR
  • Catarina
   28. august 2011 at 19:16

   @Anita – nope det gør vi ikke. Ha’ en dejlig søndagaften. Vi snakkes. 🙂

   SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  29. august 2011 at 18:18

  Man kan ikke være enig med alle. Jeg synes, at din blog er dejlig alsidig og nyder at følge med. Nogle gange skriver jeg en kommentar, men ikke altid, da jeg også har min egen blog at passe *HA HA*. Go’ aften og keep up the good work 😉

  SVAR
  • Catarina
   29. august 2011 at 18:26

   @Gitte – RAV OG KRAT – nej de kan man bestemt ikke, men jeg ville bare ønske at vedkommende havde nosser nok til at skrive det i det her i kommentarfeltet i stedet for at skrive bag om. 😉

   Jeg er heller ikke god nok til at skrive kommentarer andre steder – det tager tid. Så mange tak for din kommentar her. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar