Så skal jeg da ellers lige hilse

8. september 2011

..og sige at der kom hvidt ned fra oven. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 8. september 2011 at 18:49

    DET er sgu’ for vildt! Haglvejr i september – hvad sker der lige? Her har solen skinnet stort set hele dagen – efter regnen havde væltet ned i formiddags – lige da jeg var ude at gå min morgentur 😉

    • Reply Catarina 8. september 2011 at 18:54

      @Helle K. – her har været sol afløst af heftige regnbyger sådan on/off hele dagen. Men nu efter haglen, så skinner solen lystigt. 🙂

    Skriv en kommentar