Menu
Hos os

Dejlig fredag

Da jeg kørte fra arbejde i går, var det det mest fantastiske vejr solen skinnede fra en næsten skyfri himmel og der var ikke ret megen vind. Da jeg ankom herhjemme kunne gik min far og og klippede buske nede foran. Inden da havde han slået græsset og fejet omkring huset. Skønt!

Efter en hyggestund med daddy indbefatte kaffe og endnu lidt havearbejde, kørte jeg ham hjem. Derefter returnerende jeg og fik samlet mine ting sammen inden jeg atter kørte mod Odense, hvor Marian, min veninde fra Skørping ventede. Hun havde været på seminar i Korsør og så passede det fint med at køre inden om Odense inden turen atter gik nordpå.

En god eftermiddag og aften blev indlet på en af byens udendørsrestauranter og en enkelt lille øl blevnydt mens solen endnu var på himlen. Derefter blev der studeret vinduer og til sidst spist lidt mad og verdenen blev vendt, inden vi kl. 8 atter skiltes. Dejlig dag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Olines
  10. september 2011 at 09:28

  Det er vist en rigtig god start på weekenden! Rigtig dejlig lørdag til dig og dine.

  SVAR
  • Catarina
   10. september 2011 at 13:21

   @Olines – Det var en rigtig fin start og tak, du og familien må også ha’ en god weekend. 🙂

   SVAR
 • Donald
  10. september 2011 at 10:03

  Nej hvor var det en dejlig dag! Sikken en dejlig far! Jeg har lidt af samme oplevelse, det var en dejlig dag, fuld sol, mens jeg kørte ind til Ikea sammen med min søn og hjemtransporterede en Reol, som vi derefter samlede uden at der var et eneste skår i glæden. Og bagefter slog jeg græs for mig selv … Jeg blev halvt færdig, græsset var meget langt og meget fugtigt, selv om der var sol og vind 🙂

  SVAR
  • Catarina
   10. september 2011 at 13:22

   @Dax – Ja, det var det og min far, han er en knag. 🙂 Det lyder også til at du have noget af en dag med IKEA besøg og samling af reol uden at ende op med for mange overskydende dimser. Og når så solen også kikke ned til os, er det svært ikke at være i godt humør. 🙂

   SVAR
 • Michael Hanmann
  10. september 2011 at 11:01

  Den der med kun at studere vinduer er vist ikke lige en almindelig “feminin” disciplin Catarina, nu forstår jeg for alvor problemet med det manglende forbrug og dets indvirkning på nationaløkonomien!!!!!
  Dejligt at læse at du/i rigtigt fik hygget jer.
  I kærlige tanker, god weekend.

  SVAR
  • Catarina
   10. september 2011 at 13:24

   @Michael – Vi havde simpelthen alt for travlt med at få vendt verdenen og nydt solen at vi nøjes med at kikke vinduer – men derfor kan vi nu nok spendere lidt på os selv indimellem. Men vi er nok også nået en alder hvor vi kun køber når vi har behov. 🙂

   En god weekend til dig også. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar