Menu
Familieliv

Dejlig fredag

Da jeg kørte fra arbejde i går, var det det mest fantastiske vejr solen skinnede fra en næsten skyfri himmel og der var ikke ret megen vind. Da jeg ankom herhjemme kunne gik min far og og klippede buske nede foran. Inden da havde han slået græsset og fejet omkring huset. Skønt!

Efter en hyggestund med daddy indbefatte kaffe og endnu lidt havearbejde, kørte jeg ham hjem. Derefter returnerende jeg og fik samlet mine ting sammen inden jeg atter kørte mod Odense, hvor Marian, min veninde fra Skørping ventede. Hun havde været på seminar i Korsør og så passede det fint med at køre inden om Odense inden turen atter gik nordpå.

En god eftermiddag og aften blev indlet på en af byens udendørsrestauranter og en enkelt lille øl blevnydt mens solen endnu var på himlen. Derefter blev der studeret vinduer og til sidst spist lidt mad og verdenen blev vendt, inden vi kl. 8 atter skiltes. Dejlig dag. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    10. september 2011 at 13:21