Menu
Hverdagen

Nogle gange rammer jeg rigtigt

I går da Marina og jeg var inde i Odense, kom vi forbi en herretøjs forretning, hvor der i vinduet stod nogle ret så fede herre støvler. Jeg sagde til Marina, at de sikker var noget for sønnike, men var ikke sikker, for han er jo ikke den letteste at finde tøj og sko til. Nu har jeg vist ham billedet, jeg tog med mobilen, og han vil godt kikke nærmere på dem, for umiddelbart ser de ok ud. Sidste år ville han ikke have vinterstøvler, men synes det var helt ok at traske rundt i de gamle sneakers. Tsk. tsk.

Nogle gange rammer jeg åbenbart rigtigt hvad angår hans smag. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    10. september 2011 at 18:14