Menu
Dagligdagen

Sikke en spændende mandag

Startede en time før på jobbet i morges, da jeg har en del der har deadlines nu her, så tiden skulle bruges. Jeg havde dog ikke siddet og arbejdet ret længe, inden der lød et “puf” og min skærm gik i sort. Det var dog slet ikke skærmen der var problemet, men computeren. Bossen og jeg kravle så rundt på gulvet for at se, om der var nogle løse ender, men nope, alt var som det skulle. Jeg ringede til vores it-firma og de sagde, at jeg skulle prøve at tage strømmen fra og så lade den stå i 3 timer, og så forsøge igen.

Jeg ved ikke hvorfor, men i morges valgte jeg at tage den bærbare med, og det viste sig at være en ualmindelig klog beslutning, for den satte jeg til og kunne arbejde videre, helt normalt. Efter de tre timer, satte jeg power på maskineriet under bordet, og wupti, så fungerede den igen 😕 Endnu engang havde jeg it-firmaet i røret men denne gang for at afblæste alarmen.

Men det var ikke kun computeren der mente at det skulle være en spændende mandag. Vores store kopimaskine ville også gerne have besøg af en teknikker, da det eneste den ville var at fortælle nettop det og så skrive en fejlkode. Altså! Jeg ringede til Canon, fortalt hvad den maskine sagde og kunne nu bare vente de 4 timer som vi har i vores serviceaftale, på at teknikkeren skulle komme. Der er var gået 5, ringede jeg igen, og fik at vide at servicetenkikkerens bil var brudt sammen, og at de desværre ikke havde en anden der kunne komme, men at der ville kom en som det første i morgen tidlig.

Da klokken nærmede sig fyraften, kunne jeg godt se at jeg ikke ville kunne smutte til tiden, men var nød til at få det sidste færdigt. Heldigvis kørte det hele som det skulle og jeg kunne nøjes med en times ekstra arbejde til sidst.

Men altså, sådan en spændende dag som i dag, sådan behøver tirsdagen altså ikke blive. 🙂

0

3 kommentar

 • Det’ mørkt
  13. september 2011 at 06:23

  […] ← Sikke en spændende mandag […]

  Reply
 • Michael Hanmann
  13. september 2011 at 07:16

  Sikke en Thyco Brahes Mandag Catarina, men du kom da igennem dagen godt nok med et par timers ekstra arbejde men igennem den kom du da.
  I kærlige tanker, god Tirsdag.

  Reply
  • Catarina
   13. september 2011 at 18:02

   @Michael – Hvis man virkelig ikke lader sig gå på og vil igennem det livet byder én, så kommer man også ud på den anden side med skindet på næsen og humøret højt. Jeg gjorde og herhjemme grinede vi af min dag. 🙂

   En god aften til dig 🙂

   Reply

Skriv en kommentar