Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Skøn fredag

Dagen har bestået af en smule arbejde, altså det som gir’ penge på kontoen. Derefter stod den på hygge og havearbejde med min far, han havde dog lavet det meste inden jeg kom hjem. Og hold nu op hvor er det blevet pænt og trimmet. Min have bliver snart den flotteste på hele vejen og du høre ikke mig klage.

Men så sørgede jeg for kaffe og en ostemad med Pias hjemmelavede marmelade. Sikke vi hyggede os og derefter stod den på oprydning af klippeaffald og så til noget meget hyggeligt, nemlig lægning af ikke mindre en 200 krokusløg. Krokusløgne er lagt i nogle fine cirkler i græsplænen, 4 ialt. Nu venter 174 tulipanløg på at komme i jorden. Det bliver skønt at se dem alle blomstre, når foråret kommer. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    17. september 2011 at 06:03