Skøn fredag

16. september 2011

Dagen har bestået af en smule arbejde, altså det som gir’ penge på kontoen. Derefter stod den på hygge og havearbejde med min far, han havde dog lavet det meste inden jeg kom hjem. Og hold nu op hvor er det blevet pænt og trimmet. Min have bliver snart den flotteste på hele vejen og du høre ikke mig klage.

Men så sørgede jeg for kaffe og en ostemad med Pias hjemmelavede marmelade. Sikke vi hyggede os og derefter stod den på oprydning af klippeaffald og så til noget meget hyggeligt, nemlig lægning af ikke mindre en 200 krokusløg. Krokusløgne er lagt i nogle fine cirkler i græsplænen, 4 ialt. Nu venter 174 tulipanløg på at komme i jorden. Det bliver skønt at se dem alle blomstre, når foråret kommer. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Pia 16. september 2011 at 21:47

  Jeres have ér den dejligste på vejen, og ydermere ligger den også på den bedste plet:)

  God weekend kære veninde, og hilsner til matriklens mænder også. Kram

  • Reply Catarina 17. september 2011 at 06:03

   @Pia – og en rigtig god weekend til dig søde. Ja, vores have ligger på den bedste plet, det er jeg slet ikke i tvivl om.

   Savner dig – klem

 • Reply Pia 17. september 2011 at 12:35

  MissU2

  • Reply Catarina 17. september 2011 at 12:41

   ♥ ♥ ♥

 • Reply Botte 17. september 2011 at 14:39

  Den er nemlig den marmelade. Nappede den selv forleden på en ristet rugbrød med ost. Muuuums

  • Reply Catarina 17. september 2011 at 15:04

   @Botte – Ja, den er altså bare god og her er der ikke meget tilbage. 🙂

  Skriv en kommentar