Postkassepasser

17. september 2011

Torsdag aften ringede det på døren og udenfor stod vores søde nabokone med en kurv æbler og en lille bøn. Om vi ikke ville tømme deres postkasse her i weekenden og eller kikke efter huset, for de skulle på weekend med børn og børnebørn. Og selvfølgelig ville vi det. Æblerne i kurven var til os, som tak for tjenesten og hvis vi ville have flere, skulle vi bare gå ind og plukke. Dejligt, for de æbler smager simpelthen bare så godt og om lidt smutter jeg ind og henter et par stykker mere. Inden de kommer hjem her til aften. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.