Menu
Hos os

Postkassepasser

Torsdag aften ringede det på døren og udenfor stod vores søde nabokone med en kurv æbler og en lille bøn. Om vi ikke ville tømme deres postkasse her i weekenden og eller kikke efter huset, for de skulle på weekend med børn og børnebørn. Og selvfølgelig ville vi det. Æblerne i kurven var til os, som tak for tjenesten og hvis vi ville have flere, skulle vi bare gå ind og plukke. Dejligt, for de æbler smager simpelthen bare så godt og om lidt smutter jeg ind og henter et par stykker mere. Inden de kommer hjem her til aften. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar