Postkassepasser

17. september 2011

Torsdag aften ringede det på døren og udenfor stod vores søde nabokone med en kurv æbler og en lille bøn. Om vi ikke ville tømme deres postkasse her i weekenden og eller kikke efter huset, for de skulle på weekend med børn og børnebørn. Og selvfølgelig ville vi det. Æblerne i kurven var til os, som tak for tjenesten og hvis vi ville have flere, skulle vi bare gå ind og plukke. Dejligt, for de æbler smager simpelthen bare så godt og om lidt smutter jeg ind og henter et par stykker mere. Inden de kommer hjem her til aften. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply