Menu
Her hos os

Det er den tid

I den forløbende uge, har vi haft fyrfadslysene tændt på kontoret og i går tændte vi op i brændeovnen herhjemmme. Denne søndagmorgen er vejret ikke det pæneste, men minder meget om efterår. Men det er et stille efterår, for der er ikke en vind og derfor er det stadig muligt at sidde og et par minutter på terrassen og nyde morgenstilheden selvom det lige nu regner det over Skallebølle.

Jeg har tændt stearinlysene og der morgenhygges her i huset, samtidig med at at vaskemaskine i bryggerset står og smurre. Det er søndag når den er bedst og om lidt vil jeg hænge den første maskine op til tørring.

God morgen hyggesøndag. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar