Det er den tid

18. september 2011

I den forløbende uge, har vi haft fyrfadslysene tændt på kontoret og i går tændte vi op i brændeovnen herhjemmme. Denne søndagmorgen er vejret ikke det pæneste, men minder meget om efterår. Men det er et stille efterår, for der er ikke en vind og derfor er det stadig muligt at sidde og et par minutter på terrassen og nyde morgenstilheden selvom det lige nu regner det over Skallebølle.

Jeg har tændt stearinlysene og der morgenhygges her i huset, samtidig med at at vaskemaskine i bryggerset står og smurre. Det er søndag når den er bedst og om lidt vil jeg hænge den første maskine op til tørring.

God morgen hyggesøndag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.