Menu
Livet

Denne uge synes ekstra lang

Pyha, som jeg synes jeg har meget at lave på jobbet. Ikke at jeg klager, for mine opgaver er mangeartede og vildt sjove, der bare en masse deadlines som hele tiden sår i kø. Fredag som jo er min korte dag, bliver langt fra kort. Jeg kommer til at møde tidligere ind og dagen starter med salgsmøde allerede kl. 08:15 og dagen kommer til at fortsætte til i hvert fald kl. 16, vis ikke også længere.

Inden vi rammer fredag, har jeg 3-4 film som skal være færdige, samt de to ny forårskataloger. Katalogerne bliver flotte og med helt nye tiltag – men da jeg også er produktchef, så skal de nye produkter og tiltag også presenters og ikke mindst, serveres rigtigt for sælgerende, så de ved hvad de skal du og sælge og sige derude i butikkerne. Den del at arbejdet, ligger i bunken “to-do” – så torsdag, kan godt gå hen og blive ekstra lang – for i mål skal jeg!

Nu sidder jeg på terrassen og nyder det gode vejr og prøver, at få den sidste del af arbejdsdagen til at forsvinde fra min hjerne, den var nemlig ret tæt på nedsmeltning inden jeg tog hjem.

Ugen synes altså ekstra lang, så når weekenden rammer, er og bliver den mere end velkommen. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    27. september 2011 at 17:17