Menu
Hverdagslivet...

Denne uge synes ekstra lang

Pyha, som jeg synes jeg har meget at lave på jobbet. Ikke at jeg klager, for mine opgaver er mangeartede og vildt sjove, der bare en masse deadlines som hele tiden sår i kø. Fredag som jo er min korte dag, bliver langt fra kort. Jeg kommer til at møde tidligere ind og dagen starter med salgsmøde allerede kl. 08:15 og dagen kommer til at fortsætte til i hvert fald kl. 16, vis ikke også længere.

Inden vi rammer fredag, har jeg 3-4 film som skal være færdige, samt de to ny forårskataloger. Katalogerne bliver flotte og med helt nye tiltag – men da jeg også er produktchef, så skal de nye produkter og tiltag også presenters og ikke mindst, serveres rigtigt for sælgerende, så de ved hvad de skal du og sælge og sige derude i butikkerne. Den del at arbejdet, ligger i bunken “to-do” – så torsdag, kan godt gå hen og blive ekstra lang – for i mål skal jeg!

Nu sidder jeg på terrassen og nyder det gode vejr og prøver, at få den sidste del af arbejdsdagen til at forsvinde fra min hjerne, den var nemlig ret tæt på nedsmeltning inden jeg tog hjem.

Ugen synes altså ekstra lang, så når weekenden rammer, er og bliver den mere end velkommen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Helle K.
  27. september 2011 at 16:55

  Kan godt forstå, at du glæder dig til weekenden, men kan også forstå, at du elsker dit arbejde – hvor lyder det spændende 🙂

  SVAR
  • Catarina
   27. september 2011 at 17:17

   @Helle K. – jeg er sikker på at du ville elske de opgaver og alsidighed der er . 🙂

   SVAR
 • Michael Hanmann
  27. september 2011 at 18:24

  Jeg har lige fra en start af gået ind for 12 minutters mere arbejde, så kunne det være at jeg kunne nå det jeg skal nå, måske det også gælder for dig Catarina, nå, hvis bare hjertet er med og vi laver det vi brænder for skal vi nu nok nå det i en ruf.
  I kærlige tanker, god Tirsdag.

  SVAR
  • Catarina
   28. september 2011 at 06:47

   @Michael – jeg går ikke ind for længere arbejdstider – men jeg har ikke noget i mod at have travlt i perioder og det er dt jeg har her 🙂

   En god onsdag til dig. 🙂

   SVAR
 • Olines
  28. september 2011 at 05:59

  Sjovt, jeg har også tirsdag postet et indlæg om min arbejde:) Vi er heldige, at have spændende udfordrende jobs, så skidt med at de indimellem trækker lidt ind i fritiden! Hav en dejlig (travl) onsdag.

  SVAR
  • Catarina
   28. september 2011 at 06:48

   @Olines – ja, vi er heldige at have lov til at beskæftige os med noget som vi synes er sjovt. Også selvom det til tider giver travlhed. 🙂

   En god onsdag til dig. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar