Nydelse, alflapning, foto og sushi

28. september 2011

I dag blev jeg lidt længere på jobbet – men ikke længere end at jeg nu kan sidde herhjemme og kan slappe af i solens stråler mens jeg kikker på en græsplæne som er nyklippet og den mega store bunke med afklip bagerst i hven er væk. Min far har nemlig været forbi i dag og har knoklet og nydt (siger han) havelivet. For filan hvor er hvor er det dejligt!

Inden længe skal jeg op og skyde tre søstre, en gave til deres mor som slutter på arbejdsmarkedet. Jeg glæder mig, det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst havde en opgave af den art.

Når jeg returnere fra opgaven, skal sønnike jeg jeg hygge med en omgang sushi. Søren bryder sig ikke om sushi, og da han i dag først kommer hjem omkring midnat, vil sønnike og jeg hygge med en af vores yndlingsspiser. Det er en god dag. Intet mindre.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 28. september 2011 at 17:32

  Skønt 🙂 Det bliver spændende, at skulle fotografere tre søstre, måske får vi lov til at se?
  Velbekomme med sushien 🙂

  • Reply Catarina 28. september 2011 at 17:38

   @Helle K. – det er ikke udelukket, men de skal lige give lov først. 🙂

   Tak – vi glæder os allerede og synes begge at maven er begyndt at rumle. 🙂

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 28. september 2011 at 18:17

  MUMS! Elsker sushi, men min mand er lidt mindre stemt for det *HA HA* I dag skal jeg have millionbøf..den gode gamle 😉 God fornøjelse med fisken..

  • Reply Catarina 28. september 2011 at 19:42

   @Gitte – her er det også manden som ikke er stemt for det – men så er det godt at sønnike er. 😀

   OG det smagte fantastisk. 🙂

   Millionbøf er altså en at de spiser jeg får pluser i kone og mor’ bogen for. 🙂

   Velbekomme.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.