Menu
Hos os

Nydelse, alflapning, foto og sushi

I dag blev jeg lidt længere på jobbet – men ikke længere end at jeg nu kan sidde herhjemme og kan slappe af i solens stråler mens jeg kikker på en græsplæne som er nyklippet og den mega store bunke med afklip bagerst i hven er væk. Min far har nemlig været forbi i dag og har knoklet og nydt (siger han) havelivet. For filan hvor er hvor er det dejligt!

Inden længe skal jeg op og skyde tre søstre, en gave til deres mor som slutter på arbejdsmarkedet. Jeg glæder mig, det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst havde en opgave af den art.

Når jeg returnere fra opgaven, skal sønnike jeg jeg hygge med en omgang sushi. Søren bryder sig ikke om sushi, og da han i dag først kommer hjem omkring midnat, vil sønnike og jeg hygge med en af vores yndlingsspiser. Det er en god dag. Intet mindre.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Helle K.
  28. september 2011 at 17:32

  Skønt 🙂 Det bliver spændende, at skulle fotografere tre søstre, måske får vi lov til at se?
  Velbekomme med sushien 🙂

  SVAR
  • Catarina
   28. september 2011 at 17:38

   @Helle K. – det er ikke udelukket, men de skal lige give lov først. 🙂

   Tak – vi glæder os allerede og synes begge at maven er begyndt at rumle. 🙂

   SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  28. september 2011 at 18:17

  MUMS! Elsker sushi, men min mand er lidt mindre stemt for det *HA HA* I dag skal jeg have millionbøf..den gode gamle 😉 God fornøjelse med fisken..

  SVAR
  • Catarina
   28. september 2011 at 19:42

   @Gitte – her er det også manden som ikke er stemt for det – men så er det godt at sønnike er. 😀

   OG det smagte fantastisk. 🙂

   Millionbøf er altså en at de spiser jeg får pluser i kone og mor’ bogen for. 🙂

   Velbekomme.

   SVAR

Skriv en kommentar