Det er stadig lyst

11. oktober 2011

… men månen står allerede flot på himlen. Inden længe er det mørkt og den vil stå og lyse smukt ned på os, hvis altså skyerne forsvinder. Den bliver officiel ful i morgen tidlig kl. 04:06. Jeg elsker fuldmåne, for verdenen, får sådna et smukt skær.

20111011-184237.jpg

Dagen har, som altid været dejlig, men også travl. Synes mine seneste mange uger har været præget af travlhed, men sådan er det nok i perioder. Og for St det ikke skal være løgn, så røg bundkortet på arbejds pc’en så jeg nu er nød til at arbejde på den bærbare. Ikke helt optimslt, men det går.

Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde aftene med benen oppe og sofaen i ryggen. Jeg har fortjænt det, eller det mener jeg i hvertfald jeg har, og det er det der tæller. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 11. oktober 2011 at 20:07

  Jeg ramte lige ind i mørket under løbeturen.

  Flot billede 🙂

  • Reply Catarina 12. oktober 2011 at 06:39

   @FruE – ja, lige pludselig er det der, mørket.
   Ha’ en god dag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.