Menu
Livet

Det er stadig lyst

… men månen står allerede flot på himlen. Inden længe er det mørkt og den vil stå og lyse smukt ned på os, hvis altså skyerne forsvinder. Den bliver officiel ful i morgen tidlig kl. 04:06. Jeg elsker fuldmåne, for verdenen, får sådna et smukt skær.

20111011-184237.jpg

Dagen har, som altid været dejlig, men også travl. Synes mine seneste mange uger har været præget af travlhed, men sådan er det nok i perioder. Og for St det ikke skal være løgn, så røg bundkortet på arbejds pc’en så jeg nu er nød til at arbejde på den bærbare. Ikke helt optimslt, men det går.

Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde aftene med benen oppe og sofaen i ryggen. Jeg har fortjænt det, eller det mener jeg i hvertfald jeg har, og det er det der tæller. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    12. oktober 2011 at 06:39