Det er stadig lyst

11. oktober 2011

… men månen står allerede flot på himlen. Inden længe er det mørkt og den vil stå og lyse smukt ned på os, hvis altså skyerne forsvinder. Den bliver officiel ful i morgen tidlig kl. 04:06. Jeg elsker fuldmåne, for verdenen, får sådna et smukt skær.

20111011-184237.jpg

Dagen har, som altid været dejlig, men også travl. Synes mine seneste mange uger har været præget af travlhed, men sådan er det nok i perioder. Og for St det ikke skal være løgn, så røg bundkortet på arbejds pc’en så jeg nu er nød til at arbejde på den bærbare. Ikke helt optimslt, men det går.

Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde aftene med benen oppe og sofaen i ryggen. Jeg har fortjænt det, eller det mener jeg i hvertfald jeg har, og det er det der tæller. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply FruE 11. oktober 2011 at 20:07

  Jeg ramte lige ind i mørket under løbeturen.

  Flot billede 🙂

  • Reply Catarina 12. oktober 2011 at 06:39

   @FruE – ja, lige pludselig er det der, mørket.
   Ha’ en god dag. 🙂

  Skriv en kommentar