Smuk morgen

11. oktober 2011

20111011-071901.jpg

Det en ualmindelig smuk morgen jeg er vidne til i dag og vind er der heller ikke meget af. Det er ligefrem en fornøjelse, at sidde på den lille terrasse ude foran og sippe til morgenteen og læse nyhedder, inden jeg skal afsted til job.

Måske vi ligefrem er heldige, at få en dag hvor efteråret bare er smukt og ikke vådt. Jeg håber det.

Ha’ en skøn tirsdag, for det er jeg sikker på jeg får. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.