Smuk søndag morgen

Søndag morgen er ualmindelig kold, men det betyder også at vi i dag igen har kik til en smuk lettere diset og langsom solopgang. Jeg var et kort smide ude, men havde ikke nok tøj på, så jeg fortrak hurtigt ind igen. Ind til brændeovnens lune, hvor jeg for enden af langbordet har en skøn udsigt mod sydøst.

20111113-075119.jpg

Søndagen er langsom og endnu dejlig lang og jeg vil nyde den i fulde drag. Lige nu med en dejlig kop te og et spil Wordfeud med en anden blogger (tror i hvert fald det er hende jeg spiller med) 🙂

God søndag morgen til dig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Smuk søndag morgen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.