Udskiftning

12. november 2011

Efter at vaskemaskinen havde klarede det den plejer, skulle det tøj som kan klare det, en turbojet i tærretumbleren. Efter at tumbleren har kørte et stykke tid, ville jeg lige se til tøjet. Det var ikke tørt. Det var ikke engang varmt. Vi tjekkede alt og satte den atter i gang. Men nej, den virkede ikke. Vi overvejede om det kunne betale sig at få fat i en repetitør, men efter at at have se på kvotienten og set at den faktisk er 8 år gammel, besluttede vi at køre ud og kikke på en anden.

Nu er der købt en ny og den bliver leveret og monteret på torsdag og montøren tager også den gamle med, så vi slipper for at køre på dumpet med den. Det bliver skimme godt atter at have mulighed for tørring af det tøj som kan klare en tur i sådan maskine. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar