Menu
Familieliv

Udskiftning

Efter at vaskemaskinen havde klarede det den plejer, skulle det tøj som kan klare det, en turbojet i tærretumbleren. Efter at tumbleren har kørte et stykke tid, ville jeg lige se til tøjet. Det var ikke tørt. Det var ikke engang varmt. Vi tjekkede alt og satte den atter i gang. Men nej, den virkede ikke. Vi overvejede om det kunne betale sig at få fat i en repetitør, men efter at at have se på kvotienten og set at den faktisk er 8 år gammel, besluttede vi at køre ud og kikke på en anden.

Nu er der købt en ny og den bliver leveret og monteret på torsdag og montøren tager også den gamle med, så vi slipper for at køre på dumpet med den. Det bliver skimme godt atter at have mulighed for tørring af det tøj som kan klare en tur i sådan maskine. 🙂

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar