Menu
Familielivet

Lidt lørdagsshopping

Efter en let omgang brunch med min mand i Odense, ville vi bare lige gå en lille tur igennem gågaden. Ikke for at købe noget, men bare kikke og nyde at det ikke blæste noget videre. Men men men. Da vi nåede en af herretøjsforretningerne, røg der en stribe skjorter ned i en pose, mens gemalen svingede dankortet. Nu var jeg så ikke bedre, for jeg måtte altså ind i en af de dresens forfærdelige forretninger som sælger sko og støvler – og altså…. så røg der lige et par støvler ned i en pose til mig.

Angulus med pels

For pokker, hvor er jeg sikker på, at de støvler kommer til at sidde godt og længe på mine fødder. Jeg har 2 andre par i samme mærke, bare med lange skafter og de er bare så lækre at have på. Men dem her, det er med tykt og lækkert foer og lige noget for mig, når vinteren rammer. 🙂

0

6 kommentar

  • Catarina
    20. november 2011 at 08:40