Lidt lørdagsshopping

19. november 2011

Efter en let omgang brunch med min mand i Odense, ville vi bare lige gå en lille tur igennem gågaden. Ikke for at købe noget, men bare kikke og nyde at det ikke blæste noget videre. Men men men. Da vi nåede en af herretøjsforretningerne, røg der en stribe skjorter ned i en pose, mens gemalen svingede dankortet. Nu var jeg så ikke bedre, for jeg måtte altså ind i en af de dresens forfærdelige forretninger som sælger sko og støvler – og altså…. så røg der lige et par støvler ned i en pose til mig.

Angulus med pels

For pokker, hvor er jeg sikker på, at de støvler kommer til at sidde godt og længe på mine fødder. Jeg har 2 andre par i samme mærke, bare med lange skafter og de er bare så lækre at have på. Men dem her, det er med tykt og lækkert foer og lige noget for mig, når vinteren rammer. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Botte 19. november 2011 at 16:05

  Angulus ?

  • Reply Catarina 19. november 2011 at 16:29

   Jeps 🙂

 • Reply Michael Hanmann 19. november 2011 at 20:22

  De ser bare så lækre ud de støvler Catarina, forede støvler er et must på denne årstid, har selv for ganske nyligt købt et par Duckfeet støvler med foer og jeg elsker at gå i dem.
  God weekend.

  • Reply Catarina 20. november 2011 at 08:40

   @Michael – det er lige tidligt nok for mig at hoppe i de her. Foret støvler hopper jeg først i når dagtemperaturen ikke er over 0° for ellers omkommer mine fødder. 😀

   Men det bliver godt når tiden kommer. Du må have en god søndag. 🙂

 • Reply Jonna 20. november 2011 at 10:47

  Se dem kunne jeg også været faldet for, og syntes også altid jeg kan bruge et par ny.

  • Reply Catarina 20. november 2011 at 12:24

   @Jonna – de sååå skønne og det føles næsten som at have “sutsko” på.

   Jeg er nok lidt af en støvle freek, men jeg passer også på dem, så de holder i mange år. 😃

  Skriv gerne en kommentar