Overarbejde

I dag er der dømt overvejede. Ikke af mig, men af maskinparken i bryggerset. Jeg er i gang med at vaske husstandends mange dyner og puder. Det skal jo gøres, og i dag synes som en oplagt dag at gøre det. For næste weekend bliver huset fyldt af alle mine drenge og en enkelt pige. Og derefter rammer julemåneden og der ved jeg at jeg ikke gider dynevaskeri.

Den nye tørretumbler og jeg er allerede gode venner

Godt at den nye tørretumbler kan klare en dyne (den snupper let 8 kg.), for så går det noget hurtigere med tørreriet. Hvilket jo betyder at vi alle kan hoppe i rene dyner, puder og sengetøj i aften. Det bliver himmelsk. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Overarbejde”

  • Du lyder vidunderligt effektiv Catarina, intet mindre og du har ret, når først December melder sin ankomst bliver der ikke til til meget andet end selskabelighed.
    I kærlige tanker, god weekend.

    • @michael – jeg er som ikke mere effektiv end at der e raser af tid til at nyde. Men det bliver dejligt når jeg er færdig med de sidste. Så er det ligesom gjort.

      Ha’ endskønt lørdag ikke .:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.