Menu
Hos os

Overarbejde

I dag er der dømt overvejede. Ikke af mig, men af maskinparken i bryggerset. Jeg er i gang med at vaske husstandends mange dyner og puder. Det skal jo gøres, og i dag synes som en oplagt dag at gøre det. For næste weekend bliver huset fyldt af alle mine drenge og en enkelt pige. Og derefter rammer julemåneden og der ved jeg at jeg ikke gider dynevaskeri.

Den nye tørretumbler og jeg er allerede gode venner

Godt at den nye tørretumbler kan klare en dyne (den snupper let 8 kg.), for så går det noget hurtigere med tørreriet. Hvilket jo betyder at vi alle kan hoppe i rene dyner, puder og sengetøj i aften. Det bliver himmelsk. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    19. november 2011 at 16:29