En slapper

Det tog jeg i går da jeg returnerede til matriklen, efter endt arbejdsdag. Det var tiltrængt og dejligt.

20111119-064123.jpg

Jeg tror nogle gange, det er godt bare at være, uden at skulle noget. Sidde tilbagelænet og lade livet passere, uden at behøve at deltage. Sådan har jeg det en gang i mellem, og så snupper jeg sådan en dag.

I dag vågnede jeg tidligt, frisk og udhvilet, i både krop og sind.

Godmorgen blogland. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.