En beduin og en flok kameler

21. november 2011

20111121-061153.jpg
~Skudt fra hoften, da jeg eller ville blive opkrævet penge for billedet. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply svit 23. november 2011 at 11:00

  FEDT billede! Der vil jeg også gerne hen og skyde lidt fra hoften 🙂

  • Reply Catarina 23. november 2011 at 19:03

   @Svit – der er også dejligt dernede og varmt. 🙂

   Tak for rosen – jeg synes faktisk osse der er et ok billede. 🙂

  Skriv en kommentar