Menu
Hos os

Julemiddagen i hus

….eller ikke helt, men næsten. I dag kørte jeg, på vej hjem fra ind til gården her et par kilometer herfra og bestilt årets julegås. Gæsene har hele året gået rundt på den store grønne mark og har haft et godt liv og frit liv. Men i morgen er det liv slut, for der kommer slagteren og slagter dem. Så på søndag kan jeg hente julegåsen og ligge den ned i fryseren.

Bare det, at jeg hele sommeren har kunne følge dem i deres opvækst og set at de har har et godt liv, gør at den smager skønt. I morgen er livet for de her gæs slut men til foråret begynder et nyt liv for nogle nye gæs. Og julegåsen 2012, bliver også nede fra gården af. Det er sikkert.

Jeg glæder mig til at sætte tænderne i julegåsen og julestemningen er også ved at krybe ind på mig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    22. november 2011 at 19:45