Så ramte onsdagen

23. november 2011

I dag vågnede ejer tidligere end vækkeuret og det med en let krilleren i halsen og en næse som tyknes lidt. Jeg vil dog helt og holden ignorere dem og har kastet et par Pernodiler i halsen og snuppet et par ekstra kopper rygende varm te som jeg regner med gør deres, så jeg kan smutte på job her inden længe.

Onsdag bliver en onsdag hvor kun Lone og jeg er på kontoret, så der bliver masser af hygge og stilhed til at koncentrere sig, så opgaverne stille og roligt kommer fra hånden.
Jeg har nemlig stadig en smule travlt på jobbet, men fik i går den glade nyhed, at firmaet holder lukker fra og med den 23. december og til den første hverdag i januar og faktisk er det noget de altid gør. F**k, det er dejligt ikke at skulle koordinere de dage med andre og få det hele til at gå op. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply