Så ramte onsdagen

23. november 2011

I dag vågnede ejer tidligere end vækkeuret og det med en let krilleren i halsen og en næse som tyknes lidt. Jeg vil dog helt og holden ignorere dem og har kastet et par Pernodiler i halsen og snuppet et par ekstra kopper rygende varm te som jeg regner med gør deres, så jeg kan smutte på job her inden længe.

Onsdag bliver en onsdag hvor kun Lone og jeg er på kontoret, så der bliver masser af hygge og stilhed til at koncentrere sig, så opgaverne stille og roligt kommer fra hånden.
Jeg har nemlig stadig en smule travlt på jobbet, men fik i går den glade nyhed, at firmaet holder lukker fra og med den 23. december og til den første hverdag i januar og faktisk er det noget de altid gør. F**k, det er dejligt ikke at skulle koordinere de dage med andre og få det hele til at gå op. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.