Trykkeriet

3. december 2011

20111203-091058.jpg

Denne uges arbejde, blev afsluttet med årets sidste salgsmøde, som var en kombinationen af møde og julehygge, hvad dertil høre af mad og gotdter. Alle fik deres nye vesitkort udleveret, for jeg havde nettop nodtaget dem fra trykkeriet i torsdags og som “icing” på mødet, ankom de nye kataloger, som jeg knoklet med at få færdig, også i går. Så nu er alle sælgerne udstyret med katalogeer og visitkort nok, så de nu kan begynde at sælge ind til den nye sæson. I starten af næste uge, ryger de 16 nye etiketter også afsted, så nu vare det ikke længe, inden jeg er klar til at lade julefreden kan sænke sig over de store arbejdsopgaver for i år. Det bliver skisme helt godt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Michael Hanmann 3. december 2011 at 10:36

  Dejlig læsning Catarina, så kan et nyt år tage sin begyndelse om lidt, med nye og dejlige udfordringer.
  I kærlige tanker, god Weekend.

  • Reply Catarina 3. december 2011 at 17:39

   @Michael – det er præcis sådan jeg tænker. En god aften til dig. 🙂

  Leave a Reply