Menu
Egypten / Sharm El Sheikh 2011 / Teknologi

Endelig

..fik jeg mig taget sammen til at samle alle de små filmklip jeg optog da vi var i Sharm El Sheikh her for en månedstid siden. Filmen er dog ikke i lige så god en kvalitet, som dem jeg lavede sidste år, da der var mere bølgegang i vandet og den derved er en smule “rystet” at se på. Men hvis du har lyst, så kan du se den her nedenfor. 🙂

0

2 kommentar

 • Helle K.
  6. december 2011 at 17:38

  Lækkert – dejligt og fantastisk 🙂
  Min nevø og hans kone og to børn kom hjem fra Sharm el Sheik i søndags – det er et skønt sted, så vidt jeg kan se 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. december 2011 at 18:13

   @Helle K. – der er dejligt dernede, men revet vi var ved i år, kunne ikke måle sig med det (og de film jeg lavede) sidste år. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar