Menu
Apps / Gadget

Længe ventet app

Jeg vil sige at den her app fra Danske Bank har være en af de apps jeg har længtes mest efter på min iPad. Lige siden en dag jeg købte iPaden ii starten af oktober, har en af de ting, der fik mig til at tænde for computeren nemlig været “at gå i banken”. Nu er det næsten slut og når den næste opdatering kommer (de features som mobilbanken får nu her), så tror jeg at jeg kan undvære computeren 95 % af tilfældene. 🙂

Weee 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Therese
  7. december 2011 at 09:48

  Den er superlækker, Catarina 🙂

  SVAR
  • Catarina
   7. december 2011 at 15:16

   @Therese – det er den nemlig. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar