Længe ventet app

6. december 2011

Jeg vil sige at den her app fra Danske Bank har være en af de apps jeg har længtes mest efter på min iPad. Lige siden en dag jeg købte iPaden ii starten af oktober, har en af de ting, der fik mig til at tænde for computeren nemlig været “at gå i banken”. Nu er det næsten slut og når den næste opdatering kommer (de features som mobilbanken får nu her), så tror jeg at jeg kan undvære computeren 95 % af tilfældene. 🙂

Weee 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Therese 7. december 2011 at 09:48

  Den er superlækker, Catarina 🙂

  • Reply Catarina 7. december 2011 at 15:16

   @Therese – det er den nemlig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.