Menu
Hverdagslivet... / QE2

Et gensyn med en svunden tid

20111207-175901.jpg

Måske jeg skulle sætte mig og se Fru Hyacinth ombord på QE2. Jeg arbejdede ombord på dette smukke skib, da de to afsnit blev optaget og var så heldig at servere for dem undervejs. Ikke at jeg kendte disse engelske skuespillere dengang. Dem stiftede jeg først bekendtskab med efter jeg stoppede på skibet og så serien i tv. 🙂

Ja, jeg tror sørme at jeg snupper en time i deres selskab og et kik på min gamle arbejdsplads. Et meget smukt skib. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • FruE
  7. december 2011 at 18:15

  De går aldrig af mode :-))

  SVAR
  • Catarina
   7. december 2011 at 19:29

   @FruE – de holder hele vejen. 🙂

   SVAR
 • Michael Hanmann
  7. december 2011 at 18:43

  Dejlig ironisk Engelsk humor når det er bedst, (Fawlty Towers) er en anden skøn Engelsk serie, nyd din gamle smukke arbejdsplads Catarina, eventuelt med et glas gløgg og en gang æbleskiver.
  I kærlige tanker, god Onsdag aften.

  SVAR
  • Catarina
   7. december 2011 at 19:32

   @Michael – jeg er generelt meget glad for den engelske humor men også deres krimier er jeg vild med. Afsnittet blev nu kun nydt med en dejlig kop te. Jeg spiser og drikker ikke julehygge andet end i weekenderne. Men hygger alligevel igennem. 🙂

   En god og hyggelig aften til dig. 🙂

   SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  7. december 2011 at 19:27

  De er altid gode for et grin. Tænk at du har arbejdet på det store skib…en fantastisk tid det må have været. En dejlig aften til dig 😉

  SVAR
  • Catarina
   7. december 2011 at 19:53

   @Gitte – det var helt igennem en fantastisk tid og en ordentlig én på opleveren. Jeg nåede at sejle over alt i verdenen og så fik jeg endda løn for det. Det eneste land som ligger mod vand jeg ikke så, var Indien. Så det har jeg stadig til gode. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar