Menu
Hverdagen

Måneformørkelse

I aftes, eller rette og sagt sidst på eftermiddagen i går da månen stod op, var der en total måneformørkelse. Jeg havde glædet mig til at se og fotografere den. Men en times tid før månen stod op her, hvilket den gjorde kl. 15:37, begyndte skyerne at trække ind over her. Jeg håbede de ville forsvinde så jeg i det mindste ville se lidt af den røde måne, men nej. Skyerne lettede først omkring 17:30 og der var scenariet for længst slut. Det eneste jeg så, var den flotte runde smukke hvide fulmåne.

20111211-084620.jpg

Den er nu også flot, så den blev foreviget. Hvornår den næste måneformørkelse kommer ved jeg ikke, men jeg vil helt sikkert holde øje med det. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar