Måneformørkelse

11. december 2011

I aftes, eller rette og sagt sidst på eftermiddagen i går da månen stod op, var der en total måneformørkelse. Jeg havde glædet mig til at se og fotografere den. Men en times tid før månen stod op her, hvilket den gjorde kl. 15:37, begyndte skyerne at trække ind over her. Jeg håbede de ville forsvinde så jeg i det mindste ville se lidt af den røde måne, men nej. Skyerne lettede først omkring 17:30 og der var scenariet for længst slut. Det eneste jeg så, var den flotte runde smukke hvide fulmåne.

20111211-084620.jpg

Den er nu også flot, så den blev foreviget. Hvornår den næste måneformørkelse kommer ved jeg ikke, men jeg vil helt sikkert holde øje med det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar