Menu
Hos os

Søndagshygge

20111211-134247.jpg

I dag skete det. Jeg gik i kælderen go fandt den lille julekasse frem. En massen pynten op bliver det ikke til i år. Der kommer mere op, men det bliver først når juletræet kommer ind og skal pyntes. Synes ligesom ikke, at jeg behøver en masse pynt, når bare her hygges igennem med kalenderlys, advendslys og senere lidt pyntet gran, som ligger i haven og venter på at komme i et par vaser.

Søndagen nydes i vores eget tempo. Søren og jeg har dog lige vært et smukt ude og shoppe, men ikke længe, for hyggen herhjemme trak mere end de rå menneskemængder så lige nu huserer i Odense. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    12. december 2011 at 06:43