Menu
Hos os

Søndagshygge

20111211-134247.jpg

I dag skete det. Jeg gik i kælderen go fandt den lille julekasse frem. En massen pynten op bliver det ikke til i år. Der kommer mere op, men det bliver først når juletræet kommer ind og skal pyntes. Synes ligesom ikke, at jeg behøver en masse pynt, når bare her hygges igennem med kalenderlys, advendslys og senere lidt pyntet gran, som ligger i haven og venter på at komme i et par vaser.

Søndagen nydes i vores eget tempo. Søren og jeg har dog lige vært et smukt ude og shoppe, men ikke længe, for hyggen herhjemme trak mere end de rå menneskemængder så lige nu huserer i Odense. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Qvinde
  11. december 2011 at 18:14

  Åh Cat., bare du ik mister alt din julegejst når du entrér det valbyske:(
  Jeg er efterhånden så dårlig til jul at jeg ik ville finde andet jul frem end den dekoration jeg har fået af mindste mosterbarnet i år, hvis ik det var fordi jeg sku stå for julen i år. Det betyder at jeg den 23 løber rundt og smider om mig med nisser etc., så tror man i det mindste det er helt normalt det der liv i valby på 2 tv. !!

  SVAR
  • Catarina
   12. december 2011 at 06:43

   @Pia – bare dopingtest du, den holder skam nok. Måske den ligefrem kan smitte af på dig, hvem ved. Jeg glæder mig i hvert fald til at se dig og heldigvis er der ikke længe til.

   Knus søde ven.

   SVAR

Skriv en kommentar