I mogen står der København på programmet

15. december 2011

En aflyst aftale holder mig ikke hjemme. Jeg egentlig skulle have hygget igennem i det Københavnske hele fredagen og en slat af lørdagen, men en aflysning har nu gjort, at jeg kun er i København noget af dagen. Jeg glæder mig til at knuse ældste sønnen i morgen formiddag og derefter står Spunken og han mor, for skud, for de knus der skal deles ud. Jeg glæder mig – fredag er det lige om lidt og jeg har allerede weekend nu. Skønt!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Helle K. 15. december 2011 at 20:03

  Rigtig god tur og god fornøjelse 🙂

  • Reply Catarina 16. december 2011 at 06:51

   @Helle K. – tak skal du have. 🙂

 • Reply Botte 15. december 2011 at 21:16

  Skulle du ik være sammen med PL ?

  • Reply Catarina 16. december 2011 at 06:52

   @Botte – det var den der aflysning. Så jeg dagen bliver lidt kortere i staden. 🙂

  Leave a Reply