Menu
Kvindeliv

I mogen står der København på programmet

En aflyst aftale holder mig ikke hjemme. Jeg egentlig skulle have hygget igennem i det Københavnske hele fredagen og en slat af lørdagen, men en aflysning har nu gjort, at jeg kun er i København noget af dagen. Jeg glæder mig til at knuse ældste sønnen i morgen formiddag og derefter står Spunken og han mor, for skud, for de knus der skal deles ud. Jeg glæder mig – fredag er det lige om lidt og jeg har allerede weekend nu. Skønt!


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Helle K.
  15. december 2011 at 20:03

  Rigtig god tur og god fornøjelse 🙂

  SVAR
  • Catarina
   16. december 2011 at 06:51

   @Helle K. – tak skal du have. 🙂

   SVAR
 • Botte
  15. december 2011 at 21:16

  Skulle du ik være sammen med PL ?

  SVAR
  • Catarina
   16. december 2011 at 06:52

   @Botte – det var den der aflysning. Så jeg dagen bliver lidt kortere i staden. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar