I mogen står der København på programmet

15. december 2011

En aflyst aftale holder mig ikke hjemme. Jeg egentlig skulle have hygget igennem i det Københavnske hele fredagen og en slat af lørdagen, men en aflysning har nu gjort, at jeg kun er i København noget af dagen. Jeg glæder mig til at knuse ældste sønnen i morgen formiddag og derefter står Spunken og han mor, for skud, for de knus der skal deles ud. Jeg glæder mig – fredag er det lige om lidt og jeg har allerede weekend nu. Skønt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 15. december 2011 at 20:03

  Rigtig god tur og god fornøjelse 🙂

  • Reply Catarina 16. december 2011 at 06:51

   @Helle K. – tak skal du have. 🙂

 • Reply Botte 15. december 2011 at 21:16

  Skulle du ik være sammen med PL ?

  • Reply Catarina 16. december 2011 at 06:52

   @Botte – det var den der aflysning. Så jeg dagen bliver lidt kortere i staden. 🙂

  Skriv gerne en kommentar