Menu
Livet

En dejlig fredag

Hvor er jeg glad for, at der er noget der hedder en GPS til biler. Jeg smuttede jo til København i går og det er jo rimelig simpelt at komme derover. Men, at finde rundt i byen, når der er vejarbejde og spærrede veje, er bestemt ikke let uden GPS’en til at guide.

Jeg startede oppe nordpå, hvor jeg lige havde en lille ting der skulle afleveres. Derefter kørte jeg lidt sydpå, for at havne hos Daniel, hvor jeg skulle hente et par flyttekasser, som vi skal have opbevaret, mens han tilbringer sit 4 semester i Asien og senere Tyskland. Da bilen var pakket, kørte jeg mod indre København, hvor Therese og Spunken ventede.

Hold nu op hvor er der meget vejarbejde og deraf spærrede veje i København. Hvis jeg ikke havde haft GPS’en med, havde jeg bestemt ikke fundet ind til Therese. Men efter at have set mange mindre veje, nåede jeg frem.

Men der stopper “finde-vej-trængslerne” ikke, for efter at jag blev lukket ind af porten af en sød ældre mand, kunne jeg bare ikke finde husnummeret, og bliver nød til at ringe til Therese, for at blive guidet om til døren. Men der er det heller ikke gjort let for blondiner at ringe på. Med support fra Therese kommer jeg ind og igennem to døre mere, havner jeg endelig i trappeopgangen som føre op til dem.

20111216-193035.jpg

Jeg nåede lige at få hilst på Spunkens far, som var på vej ud af døren da jeg kom. Og derefter hyggede og snakkede Therese og jeg bare i et væk, indtil jeg atter satte næsen hjemad. Vi skal helt sikker vende verdenen mere i det nye år. Skønt skønt selskab på en dejlig fredag, hvad mere kan man forlange. 🙂

2 kommentar

  • Catarina
    18. december 2011 at 11:55