Menu
Her hos os

Champus til mor her i år

I år skal jeg ikke være chauffør, for sønnike har valgt at holde nytår herhjemme i år. Jeg klager bestemt ikke. Jeg vil nyde hans selskab og så vil jeg nyde et enkelt glas eller to til maden og når klokken slår tolv, så springer champus proppen.

20111231-171706.jpg

Jeg har i mit liv prøvet rigtig mange rigtige og også ret så dyre champagner også Dom Perigon, men aldrig helt synes om dem. Men i pr fandt jeg endelig en som jeg kan lide. Faktisk kan jeg lide den så godt, at 3 kollegaer og jeg! delte 6 flasker til et eftersalgsmøde her i eftersommeren. Og det er den jeg nu har købt til i aften. Boble boble jeg glæder mig. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Anita
  31. december 2011 at 17:25

  Rigtig god fornøjelse med boblerne og med at poppe dem. Knaldhamrende godt Nytår til Jer 🙂

  SVAR
  • Catarina
   31. december 2011 at 17:45

   @Anita – tak skal du have ven. Og du ønskes også et klaldgodt nyt år. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  31. december 2011 at 19:54

  God fornøjelse – håber du ikke får alt for ondt i håret i morgen 🙂
  Hyggelig aften til jer alle. Vi sidder to gamle og ser TV og drikker lidt vin.

  SVAR
  • Catarina
   31. december 2011 at 20:34

   @Helle K. – her sidde vi to gamle osse bare og hygger. Yngstamanden er smuttet ind til sig selv for en stund. I må også have en hyggelig aften. 🙂

   PS. Faktisk er jeg lidt træt nu, så jeg tror ikke det bliver mere end til et enkelt lille glas, når vi når dertil. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar